Motorkerékpár olaj kétütemű és négyütemű motorokhoz

Ha jó idő, akkor motoros szezon. Ám mielőtt neki vágnánk a nagy útnak mindig győződjön meg róla, hogy a motorkerékpárunkban kellő mennyiségű olaj található.

Motorkerékpár olaj külön kategóriában található meg a webshopunkban. Így még könnyebben és egyszerűbben találhatja meg az ön számára ideális motor olajt, illet így nem keverhetik össze az autókba való motorolajjal. A kettő jármű között az a különbség, hogy a nedves váltóban ugyanaz a motor cirkulál, mint magában a motorban, így kettős feltételrendszernek kell megfelelnie. A robogók általában kétütemű, míg a sport motorok többnyire négyütemű olajjal működnek. Ám a webáruházunkban mindenféle motor típushoz kínálunk olajt, a 2 és a 4 ütemű mellett még váltóolajakat is. Hogy még könnyebben megtalálja az ideális olajt, külön rendszereztük a legkeresettebb termékeinket, illetve ezen belül még márka szerint is. Így könnyebben ki tudja szűrni, és arra koncentrálni, amit valójában keres.

A következő olajokat kedvezményes áron vásárolhatják meg a webshopunkól. Ide soroljuk a Castrolt, Repsolt, Mannolt, Fuchs Silkolenet és az AcDelco márkát. Az egyik legvitatottabb kérdés olaj vásárlás esetén, hogy ásványi vagy szilikonos legyen. Ez a kérdés még mind máig vitatott a szakemberek között. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, illetve bármilyen további információra lenne szüksége, akkor keressen fel bennünket és tekintse meg a különleges akcióinkat. Látogasson el az alkatreszek.hu oldalára. Az online áruházunk 0-24 órában nyitva tart. További információért érdeklődjön a +36 62 468 444-es telefonszámon. Illetve elérhetőek vagyunk még az info@kovacsauto.hu e-mail címen. Forduljon hozzánk bizalommal! Várjuk sok szeretettel!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük