Műfű sportpályákra, műfű teniszpályára

A műfüves multifunkciós sportpálya meghatározó az amatőr és a profi sportolók számára, a felkészülési időszakban, valamint a versenyeken is. Egy sportolót a környezetének körülményei is befolyásolhatják, ezért fontos, hogy azok megfelelő alappal legyenek megalkotva.

A teniszpálya felülete egy lényeges és fontos tényező a sikeres sportolók életében. A speciális sport műfű fedett pályás és szabadtéri teniszpályához is professzionális megoldást kínál. A nem várt pandémia következményei mindenkire negatív hatással voltak/vannak. Én abban hiszek, hogy a legrosszabb események is formálhatóak a hasznunkra, csak fel kell fedezni bennük a jót. Mint jing és jang, mindennek van jó és rossz oldala is. A vendéglátóhelyek zárva vannak, a sport rendezvények is lecsökkentek, vagy teljesen szünetelnek. A vállalkozók életében ez szörnyű, meghatározó és sajnos sokakat a csőd szélére sodor. Aki viszont előnyt is tud kovácsolni a kényszerleállásból, újult erővel nyithat meg akkor, amikor ez az egész rémálom már a hátunk mögött lesz.

Ebben a nem kívánatos időszakban sokan újítják fel vállalkozásuk helyszíneit. Az éttermek, a szállodák, a hotelek most ezt zavartalanul megtehetik, kisebb-nagyobb beruházások elvégzésére alkalmas ez az idő.  A nagyobb szállodáknak van sporttevékenységekre alkalmas területük. A teniszpálya, golfpálya, kispályás focipálya, lovarda, ügyességi és tömegsportra alkalmas pálya mind-mind keresett és népszerű a szálloda vendégei körében.

Műfű
Műfű

A vendégek kényelméhez a műfű zseniálisan hozzá tud járulni. A műfű teniszpályára is jó választás és marketing fogásként is csalogató lehet. A tenisz jó kikapcsolódási forma egy wellness szállodában is. Remek szórakozási lehetőség a szerelmeseknek és a családosoknak, baráti köröknek is.

A műfű teniszpályára azért is jó, mert

  • gondozásmentes,
  • fedett és fedetlen teniszpályára is ugyanolyan jó
  • komfortos
  • biztonságos
  • mindig tiszta, örökzöld és rendezett, természetes hatású
  • környezetbarát.

Azoknak a hoteleknek, szállodáknak, akik terveznek egy kis modernizációt, egy multifunkciós sportpálya remek ötlet lehet. A fejlesztés, a szolgáltatáskínálat bővítése egy vállalkozás életében időnként elengedhetetlen. A műfű tökéletes példája annak, hogy nem szabad félni az újítástól. A műfű igen elterjedt az utóbbi években és széles körben felismerték pozitívumait. Levesz egy kis terhet a bolygóról, ha már csak a nem elpazarolt vízről és műtrágyáról, elektromos áramról, stb-ről beszélünk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük