Nemzetközi költöztetés – válassza az Unió Tehert

Az életünk során kerülhetünk abba a helyzetbe, hogy tanulás vagy éppen munka miatt külföldre kell költöznünk egy bizonyos időre. A költözés mindig nagyon sok munkával és stresszel jár, főleg ha nemzetközi költöztetésről van szó. Nagyon fontos tehát, hogy olyan cég segítségét kérjük, akiknek bőven van tapasztalata ezen a téren.

Nemzetközi költöztetés az Unió Tehernél, Zuglóban. Az Unió Teher egy olyan vállalkozás, amely kimondottan a belföldi és nemzetközi költöztetésre, szállításra szakosodott és több éves tapasztalattal rendelkezik. A tehergépjárművek kimondottan ezekre a célokra vannak felszerelve, ezért minden szükséges eszköz megtalálható rajtuk és nagy távolságokon is biztonságosan szállítanak. Nemzetközi költöztetés és szállítás esetén az Unió Tehernél több szolgáltatás is igénybe vehető, beleértve a munkafelmérést, csomagolást, berakodást, a lerakóhelyen a bútorok lakásba hordását is. Nemzetközi költöztetésnél mindent zsugorfóliával csomagolnak be (az antik bútorokat, műtárgyakat és festményeket hab és légpárnás fóliába, valamint paplanokba, plédekbe csomagolják), így nem kell amiatt aggódnunk, hogy bárminek baja esik a szállítás során.

A rakodók a bútorokat szakszerűen szétszerelik, majd a lerakóhelyen újra összerakják őket. Minden bútor garantáltan épségben és a lerakóhelyre. Budapesten és környékén a munkafelmérés díjmentes és költözéskor az Unió Teher biztosítja a csomagoló anyagokat és a szükséges dobozokat is. Az itt dolgozók célja, hogy a rájuk bízott feladatott precízen, gyorsan és szakszerűen oldják meg és a megrendelő elégedett legyen az elvégzett munkával. Ha nemzetközi költöztetés, akkor Unió Teher! Abban az esetben, ha bármilyen kérdése lenne, akkor hívja a +36 30 651 8023-as telefonszámot, vagy írjon emailt az info@unioteher.hu e-mail címre.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük