Önterülő aljzatkiegyenlítés online információk

Az önterülő beton egy polimerrel módosított cement, amely nagy áramlási jellemzőkkel rendelkezik, a legtöbb padlóburkolat fektetésének előkészítése során sima és vízszintes felületet hoz létre.

Önterülő aljzatkiegyenlítés online várja az epo-trend.hu weboldalon, tehát látogasson el hozzánk és itt mindent megtalál ezzel a témával kapcsolatban és az anyagokat is megvásárolhatja nálunk.  A kiegyenlítő anyag különböző aljzatokon alkalmazható, beleértve a betont, az esztrichet, a meglévő csempéket és a padlót. Ideális olyan területeken történő használatra, ahol a padló megereszkedik vagy be kell tölteni. Az önterülő keverék jellege miatt nincs szükség túlzott mennyiségű vízre. Az önterülő aljzat szálas technológiával rendelkezik, amely repedésgátló tulajdonságokkal rendelkezik, és hozzáadja a szilárdságot, miközben önsimító. 20% újrahasznosított üveget tartalmaz, 75 mm mélységet biztosít és 2-3 órán belül alkalmas a gyalogos közlekedésre. Rugalmas és hajlékony a mozgás és a rezgés befogadására is. Az önterülő aljzat 2 ​​részes latex polimerrel módosított a rugalmasság fokozása érdekében. Alkalmas cementkötésű padlóburkolatok, kemény ragasztómaradványok, aszfalt és faanyagok fölött történő használatra, valamint ultrapadlós nedvességálló membránok alatt is használható.

Az aljzatokat mindig alapozni kell. Az aljzatnak tisztának, száraznak, portól, szennyeződéstől és egyéb dolgoktól kell mentesnek lennie, amely felszabadító anyagként működhet, megakadályozva a szintező csatlakozását a felülethez. Ez magában foglalja a meglévő padlófestékek, alacsony szilárdságú simító vegyületek, régi padlóragasztók, felületi nyomok és minden olyan anyag eltávolítását, amely akadályozhatja a tapadást. Az erősen csiszolt felületeket mechanikusan kell koptatni, hogy enyhén texturált felületet kapjunk. További információkért és részletekért nézzen be az epo-trend.hu weboldalra.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük