Óra, mint reklámajándék

Rendeljen cége logójával, nevével, illetve szlogenjével ellátott reklámajándékokat, melyek haza vihetőek, illetve irodákban is elhelyezhetőek. Ez lehet egy elegáns óra, vagy az irodaasztalon felállított, asztali óra.

A http://reklamajandek.biz oldalon, eredeti céges reklámajándékok széles kínálatát találja. Remek választás lehet vállalkozása reklámozására, ha óráink közül rendel. Asztali-, ébresztő-, fali-, kar-, és stopperóráink, több színben és stílusban elérhetőek. Asztali óra felhozatalunkban megtalálható, a gömb alakú, csiszolt króm anyagból készült óra, vagy a 3 képkerettel és klippel ellátott asztali időmérő, mely ébresztő, időzítő, naptár, és dátum funkcióval is rendelkezik. Ébresztőóra kínálatunkban elérhető, az utazóméretű, exkluzív megjelenésű óra. Éjjeli-lámpa funkcióval, valamint szundi gombbal rendelkezik, mellyel plusz öt perccel is hosszabbíthatjuk alvásunkat. Falióráink, méretüknek köszönhetően, felhívják magukra a figyelmet. Helyezzen el irodájában, vagy lakásokban például egy alumínium, hőmérővel és páratartalom mérővel ellátott faliórát. Ezzel mindig tudhatja, hogy mennyi az idő.

Karóráink felhozatala is igen széles. Kedveltnek számít az Elevate Carleton karóra, kék színben. Ez az exkluzív megjelenésű időmérő, dátum kijelzővel van ellátva, valamint lehetőség van a ház hátulján a gravírozásra. Ezen kívül még, megtalálható, a Marksman gyártmányú, exkluzív kivitelű analóg karóra, 5 ATM vízállósággal, dátumkijelzéssel és világító mutatókkal. Gyártói csomagolású ajándékdobozban kapható. Teljes óra választékunkat megtekintheti, a www.reklamajandek.biz oldalon. Itt olvashat elérhetőségeinkről, vagy akár azonnal ajánlatot kérhet, az Ön cégének megfelelő reklámajándékokra.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük