Orrplasztika – az arc egyensúlyáért

Az orr az emberi test egy rendkívül fontos része, az orrunk alakja és mérete meghatározza az egész arc külalakját, hiszen ezt nem takargathatjuk sem a hajunkkal, sem sminkkel, sem bármilyen ruhadarabbal. Egy tökéletes orrplasztika tehát helyrehozhatja és helyreállíthatja az arc egyensúlyát. Ha az orról van szó, nincsenek szabályok, minden archoz más típusú, méretű és formájú orr illik.

Az orrplasztika ajánlott beavatkozás, azonban nem ajánlott a serdülőkor vége előtt. A leggyakoribb panasz, amellyel plasztikai sebészhez fordulnak az emberek, az az orrháti púp, de gyakran az orrcsúcs tömegessége és lógása miatt is átszabatják orrukat. A bőr a plasztikai műtét után teljesen átveszi az az új váz alakját mindkét esetben. A homorú orrháti profilra is sokan panaszkodnak, amit általában pótolnak, vagy nagyobbítanak, ehhez pedig legtöbbször élő szövetet használnak. A legbonyolultabb procedúrát a ferde orr igényli, amelyet okozhat egy trauma, vagy akár egy fejlődési rendellenesség. A plasztikai műtét után viszont minden páciens garantáltan jobban érzi majd magát, és nagyban megnövekedhet az önbizalma is.

A tökéletes plasztikai műtéthez viszont elengedhetetlen egy tapasztalt és megbízható plasztikai sebész, és a páciens-orvos közti összhang. Ehhez a legmegfelelőbb Dr. László Zsolt plasztikai sebész, aki az ország legismertebb plasztikai sebésze. További részleteket weboldalunkon, a szeptest.com-on olvashat, és kérdések felmerülése esetén vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal a +36 30 829 60 59 telefonszámon, vagy az info@szeptest.com e-mail címre írva.  Látogasson el klinikánkra az 1037 Budapest, Montevideo utca 16/B 2. emeletére, és győződjön meg róla, hogy a műtéti beavatkozások barátságos körülmények között, és szakért csapat társaságában történnek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük