Professzionális Italwax gyanta rendelés online

Az Italwax gyöngyök megfelelnek az érzékeny testrészeknek: az arcnak, a bikinivonalnak, illetve a hónaljnak is. Válasszon bármilyen Italwax gyantagyöngyöt ehhez az eljáráshoz. Amikor megolvad, teljesen átlátszóvá válik. Gyengéd és kellemes orchidea illattal van gazdagítva. A prémium szintű szintetikus polimer gyanta (SP Wax) az érzékeny területek szőrtelenítésére szolgál. A gyanta természetes fenyőgyantától mentes és nem okoz allergiát.

Italwax gyanta rendelés online várja a probeauty.hu weboldalon, tehát nézzen be hozzánk még ma és tekintse meg szuper italwax kínálatunkat, hogy megtalálhassa kedvencét. A gyanta extra rugalmas, a felhordás során nem törhető el, nem hoz létre nyúló szálakat. Alkalmas a szőr durvaságától és hosszától függetlenül történő eltávolításra. A forró és kemény Italwax Top Line gyanta érzékeny, allergiára hajlamos bőrre készült. A fehércsokoládés italwax gyanta közepesen sűrű keménygyanta titán-dioxiddal. Magas plaszticitás jellemzi, miközben nem hoz létre rugalmas szálakat. Nem hagy irritációt vagy bőrpírt a bőrön. Hatékony a durva és rövid szőrszálak eltávolítására. Kemény gyanta is kapható nálunk férfiaknak: A gyanta tapadásának fokozása érdekében hozzáadott speciális komponensek garantálják a durva, vastag férfiszőrszálak tiszta és gyors gyantázását.

A férfiak szőrszálai erősebbek, míg a bőr nagyon érzékeny lehet. Az embernek szüksége van egy gyantázó termékre, amelyet kifejezetten számára készítettek. Az Italwax „Pour Homme” keménygyanta egyetlen alkalmazással könnyedén eltávolítja a nem kívánt szőrszálak 100%-át a kezelt területen, és nem károsítja a bőrt. Az innovatív „szelfi” gyantakészítményt kifejezetten az érzékeny arcbőr nem kívánt szőrszálainak eltávolítására hozták létre. Amennyiben többet tudna meg nézzen be bátran a probeauty.hu weboldalra.