Profi és minőséget képviselő sorközművelő

A szántóföldi beavatkozások számának csökkentése érdekében lehetőség van a karbamid eltemetésére a sorközművelővel végzett munka közben. Ha nem temetik el, a karbamid körülbelül 30%-a elveszhet a légkörben az elpárolgás miatt az eső nélküli eloszlástól számított egy hét elteltével.

Sorközművelő a penda.hu weboldalon érhető el méghozzá igen kedvezményes áron, tehát látogasson el hozzánk és tekintse meg jobbnál jobb berendezéseinket. A sorközi kultivátorokat úgy tervezték, hogy pontosan kapálják a növekvő növények sorait, hogy levágják a gyomokat közvetlenül a felszín alatt. Szinte minden növény kibírja, ha a sorok között elegendő hely van. A sorközi kultivátorok teljesen állíthatóak és úgy konfigurálhatók, hogy megfeleljenek bármilyen sorszélességnek vagy sorszélesség-kombinációnak. Előre vagy hátulra szerelhető változatok, valamint vontatott félig függesztett változatok is elérhetők. A számos rendelkezésre álló lehetőségnek köszönhetően egy egyedi mechanikus sorközművelő gép létrehozása műszaki szakértelmet igényel.

A folyamat egy farmlátogatással kezdődik, hogy megértsük az igényeket és az esetleges problémákat, pl. növénytípus, talajtípus, a növény termesztése, milyen high-tech vagy low-tech megoldást keresnek. A munkaszélesség, a sorszélesség és a termés típusa határozza meg az alapkonfigurációt, de ezek után több lehetőséget is figyelembe kell venni. A gyomirtó szerek előtt a kukorica- vagy cukorrépa-kultúrákban a mechanikai gyomirtás nélkülözhetetlen művelete volt a gyomirtás. Ennek a mechanikai műveletnek az alkalmazása a kémiai megoldások fejlődésével fokozatosan csökkent. Jelenleg ismét elterjedtebbé válik a gyomirtás, elsősorban profi sorközművelőkel. Ezeket megrendelheti a penda.hu weboldalra látogatva.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük