Steampod kedvező áron online

Megszállottjai vagyunk a Steampod eszközöknek! Mielőtt belemerülnénk, magyarázzuk el, miért olyan különleges és mi az; A L’Oréal Professionnel Steampod egy gőztechnológiával működő professzionális hajvasaló és hajsütővas, amely szuper eredménnyel alakítja át haját! Igen, ez az egyetlen alkalom, hogy 2 az 1-ben hajeszközt használjon!

Steampod kedvező áron rendelhető a szepsegcikk.hu weboldalon, ezért keressen fel minket és megtalálhatja teljes L’Oreal kínálatunkat a legszuperebb berendezésekkel. Az egyedülálló gőztechnológia segít csökkenteni a töredezett hajvégeket a fényes, egészséges megjelenés érdekében. 91%-kal kevesebb a törés, mint egy normál vasaló esetén! A nagy ellenállású kerámia lapok és az integrált fésű teszi ezt lehetővé. Küszködik azzal, hogy a hajstílusa nem tartós? A haja tönkremegy amint kilép a házból? Ha a hagyományos hajvasaló csak a fűtött lemezeket használja, a közvetlen hő hatására a víz és nedvesség távozik a hajból. Mivel a haj vízből áll, úgy viselkedik, mint egy szivacs. Ha üres és hiányzik belőle a nedvesség, amikor kimegy a szabadba, a haj visszanyeri és megtartja a nedvességet, amitől a haj visszaáll természetes állapotába.

A Steampod segítségével a hő és a gőz kombinációja finoman és tartósan formálja a hajat anélkül, hogy kiszárítaná a hajhagymát, így amikor kimegy a szabadba, a haj nem vesz fel több vizet, így hosszabb ideig megőrzi stílusát. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a SteamPod akkor is működik, ha a víztartály üres, de az optimális eredmény érdekében használat előtt fel kell tölteni a víztartályt. Ezután kapcsolja be az eszközt, és állítsa be a megfelelő hőmérsékletet a haj szerkezetének megfelelően: 180°C vékony, érzékeny hajhoz (festett vagy szőkített); 200-210°C, csak vastag, természetes hajhoz. Amennyiben többet tudna meg, keresse fel a szepsegcikk.hu weboldalt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük