Sweet Escape izgalmas szabadulószoba

A mézeskalács szabadulószoba hallatán Jancsi és Juliska, valamint a gonosz boszorkány jut eszünkbe. Nem is csoda, hiszen a szabadulószobát valóban ez a mese ihlette. Mielőtt még azt gondolnánk, hogy ez egy igazán egyszerű feladványokkal teli, gyerekeknek való szabadulószoba, eláruljuk, hogy sokszor több tagú felnőtt társaságoknak sem sikerül a szabadulás.

Sweet Escape szabadulószoba családbarát, ami nem azt jelenti, hogy annyira könnyű, hanem itt nem kell attól félni, hogy semmiféle ijesztegetéstől nem kell tartani a szabadulni vágyóknak, így akár kilenc-tíz éves gyerekek is kipróbálhatják magukat a szülőkkel együtt. A Sweet Escape szabadulószobában Jancsi és Juliska történetébe csökkennek a résztvevők, akiknek hatvan percük van arra, hogy kiszabaduljanak a gonosz boszorkány fogságából. A Sweet Escape szabadulószoba elképesztő faldekorációval rendelkezik és igazán furfangos feladványokkal. Gyakran a gyerekek előbb megoldják a feladványokat, mint a felnőttek, mert ők általában az egyszerű megoldást keresik és nem kombinálják túl a gondolatmenetet, ellenben a felnőttekkel.

Sweet Escape szabadulószoba

A Sweet Escape szabadulószobában jellemzően családok vesznek részt gyerekekkel, azonban az sem ritka, hogy baráti társaságok próbálják ki magukat a legendás mese ihlette szabadulószobában. Az egyszer biztos, hogy ebben a szabadulószobában mindenki jól érzi magát és akár sikerül kiszabadulni, akár nem, széles mosollyal hagyja el a szabadulószobát. Ha szeretnél bővebb információkat szerezni a Sweet Escape szabadulószobáról vagy szeretnél további szabadulószobák kapcsán tájékozódni, akkor érdemes ellátogatni az exitgames.hu weboldalra, ahol a szabadulószobát is lefoglalhatod!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük