Szabadulószoba – Életre szóló élményt jelent a kijutás!

Hatalmas élményt jelent, ha a csapatnak sikerül kijutni a szabadulószobából, de még abban az esetben is óriási élmény, ha mégsem sikerülne, hiszen maga a tapasztalat, az igyekezet és a csapatmunka számít igazán. Alapvetően a szabadulószoba olyan, akár egy interaktív társasjáték.

Szabadulószoba téma már számtalan filmrendezőt inspirált, hiszen számtalan ilyen témájú film készült már. Ezek általában horror kategóriába sorolható filmek, amikben a szabadulószobában lévő szereplők egyesével meghalnak a feladatok teljesítése során. A valóságban ez nem így néz ki, nem kell attól tartani, hogy bármi baj történik a szabadulószobában, mivel teljesen biztonságos. Viszont az ember úgy érezheti, mintha egy filmbe csöppenne és a főszereplők helyében lenne. A szabadulószobából ki lehet jutni, ehhez azonban a csapattagoknak szorosan össze kell dolgozni és szükség van logikus gondolkodásra. A szabadulószobák hatalmas élményt jelentenek, ezért népszerűségük robbanásszerűen megnőtt az elmúlt években.

Szabadulószoba – Mivel érdemes kezdeni?

Ha még sosem jártál szabadulószobában, akkor érdemes egy egyszerűbbel kezdeni. Az exittheroom.hu weboldalon nem csak a szabadulószobákat tudod megtekinteni, hanem a hozzájuk kapcsolódó történeteket is. Az is fel van tüntetve, hogy a szabadulószobából mennyire nehéz kijutni, így akár egy egyszerűbbet is tudtok választani. Gyűjts össze saját csapatod és válasszátok ki a számotokra leginkább megfelelő szabadulószobát, amit akár le is tudtok foglalni online. Nem csak budapesti, de akár debreceni Exit The Room szabadulószobákat is meg tudtok tekinteni. Bővebb információkért érdemes ellátogatni az exittheroom.hu weboldalra és tájékozódni!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük