Számoljon le a nemi szervi szemölcsökkel!

Bőrkinövéseket észlelt a nemi szervei területén? Akkor bizony könnyen lehet, hogy Ön is humán papillomavírussal (HPV) fertőződött meg. Ha ez az eset áll fenn, akkor Önnek is STD szakemberhez kell fordulnia. Ezt pedig nálunk, a Belvárosi Orvosi Centrumban könnyedén megteheti. A sokak számára kellemetlen kérdést pedig ígérjük, hogy a lehető legnagyobb diszkrécióval kezeljük.

A nemi szervi szemölcs gyakoribb a fiataloknál, de igazából bárkinél előfordulhat. A szexuális partner gyakori cseréje és az óvszer nélküli nemi élet azonban további rizikófaktort jelent. A szemölcsök sem fájdalmat sem viszketést nem okoznak. Jelentkezhet belőlük sok vagy kevesebb, lehetnek kisebbek vagy nagyobbak, kiemelkedőek vagy laposak, de az is lehet, hogy a hétköznapi ember meg sem tudja biztosan állapítani, hogy mivel áll szemben. Fontos tudnunk, hogy ha a nemi szervi szemölcsökért felelős HPV-t elkaptuk, könnyen lehet, hogy egy rákos megbetegedésért felelős is társult hozzá. Tehát, ha Ön is szemölcsökre gyanakszik, akkor minél előbb keresse fel a Belvárosi Orvosi Centrumot, ahol diszkréten, kényelmes környezetben tájékozódhat a megoldásokkal kapcsolatban. Szakértő orvosaink az eltávolítás több módját is ismerik, és sikeresen alkalmazzák. Az Ön segítségével pedig minden bizonnyal meg fogják találni az Önnek leginkább megfelelő eljárást.

Válassza hát a Belvárosi Orvosi Centrumot, ha Önnek is fontos, hogy partnerként kezeljék, és megértően, a diszkréciót garantálva forduljanak Önhöz! Rendelőnk meg fogja Önt szabadítani a szemölcseitől, de ha szeretné, a megelőzésében is tudunk Önnek segíteni egy védőoltás beadása által. Keressen fel minket időpontért a +36 30 870 7427 és a +36 30 372 6832 telefonszámok egyikén, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot az info@boc.hu e-mail címen! További információkat pedig a www.belvarosiorvosicentrum.hu című weboldalon találhat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük