Személyre szabott ajándék esküvőre

Az együttérzés tettei több oxitocin termelésére sarkallják testünket, ami még több együttérzésre és esetleg még több adakozásra ösztönöz. Ez egy ajándék, amit a saját agyunk ad nekünk cserébe azért, ha megajándékozunk valakit az esküvőjén.

Ajándék esküvőre személyre szabva rendelhető a lovenir.hu weboldalon, tehát keressen fel minket bátran ha önnek is esküvői ajándékra lenne szüksége, mert valakinek a nagy napjára készül.  Az esküvők nagy hagyománya a menyasszony és a vőlegény ajándéka. Az ajándékokról szóló népszerű mondással, miszerint jobb adni, mint kapni, talán nem értenek egyet a friss házasok, akik valószínűleg a valaha volt legszebb ajándékaikat kapták az esküvőjük napján. A nászajándékok célja, hogy kifejezze elismerését. Egy speciálisan kiválasztott ajándék azt mutatja, hogy átgondolt és megfontolt a szándék. Ha az ajándék mellé személyre szabott jegyzetet is mellékelünk, vagy magát az ajándékot személyre szabjuk, hogy megköszönjük az adott személynek az esküvőn játszott szerepét, az minden bizonnyal nagyon jó ízlést és átgondoltságot mutat. Az esküvői ajándékoknak nem kell nagyon drágáknak lenniük ahhoz, hogy megtörjék költségvetését, de jól át kell gondol, és figyelembe kell venni az ajándékot átvevő személy személyes ízlését, tetszését és nemtetszését. A csomagolás és a prezentáció is nagyban megmutatja, mennyire törődik a másikkal és mennyire értékeli az életében levő embereket.

Tehát kinek kell ajándékot adnia a menyasszony és a vőlegény számára? A násznép tagjai mindig is vezették ezt a listát, amelyen szinte mindenki szerepel, a vőfély, a koszorúslányok, a tanuk, a násznagyok, és a gyűrűhordozók is. Bár nem kötelező, de szép gesztus, hogy a menyasszony és a vőlegény megajándékozza egymást. Manapság mind a menyasszony, mind a vőlegény minden szülőt felvesz az ajándékozási listára, így ha ilyen jellegű esküvői ajándékot keres, azt is megtalálhatja a lovenir.hu weboldalon.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük