Szempilla kurzusok a Szempilla Akadémián!

Egy smink sem lehet teljes a szempillák megfelelő kinézete nélkül. A szempillák azok, amelyek kinyitják a tekintetünket, és általuk lehet egy pillantással elvarázsolni a környezetünket. Ehhez azonban egy szempillaspirál sokszor kevésnek bizonyul. A jó szakember azonban ismeri azokat a módszereket, amelyekkel csodás szemeket varázsolhat az ügyfélnek. Ha Ön is szeretne rendelkezni e technikák ismeretével, akkor a Szempilla Akadémián a helye, ahol kezdő szinttől felfelé mindenki megtalálja a neki való tanfolyamot.

Egy szempilla tanfolyam mindenki számára hasznosnak fog bizonyulni, aki a szépségiparban tevékenykedik, vagy abban tevékenykedne. Mivel itt sosincs leállás, annak is az előnyére válhat az új trendek elsajátítása, aki már viszonylag régóta foglalkozik szempillaépítéssel, hosszabbítással. Tanfolyamaink között mindenki megtalálja az ismereti szintjének megfelelőt, induljon akár a nulláról, vagy rendelkezzen akár több éves tapasztalattal. A Szempilla Akadémia mindenki számára hatékony oktatást nyújt a 2-3 személyből álló csoportos, gyakorlatorientált óráival. A negyedik éve oktató Szempilla Akadémia tanfolyamai mára már az ország 26 pontján elérhetőek, így szinte mindenki talál hozzá közel eső várost, amelyben nekiláthat eme szakma fortélyainak elsajátításához.

Ha Ön is a szépség elhivatottja, és esetleg pénzt is keresne egy ilyen jellegű munkával, akkor iratkozzon be a Szempilla Akadémia egyik tanfolyamára! Tegye meg az első lépéseket velünk ahhoz, hogy kiváló szakember váljon Önből is! Keresse fel weboldalunkat, a szempillaakademia.hu-t, ahol részletes információkat kaphat minden városunk minden induló kurzusáról, vagy hívjon minket telefonon, a +36 20 325 6621-es számon! Bármilyen kérdése merülne fel, szívesen válaszolunk rájuk az info@szempillaakademia.hu e-mail címen is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük