Thule tetőbox által jóval nagyobb helyre áll rendelkezésre!

Sokan vásárolnak tetőboxot, mivel számtalan előnye van. Valószínűleg a családosoknak nem kell magyarázni, milyen nehéz bepakolni a nyaralásra vagy a síeléshez. Ekkor mindenki hozni akar még valamit, aminek következtében olyan zsúfolt lesz az autó, hogy gyakorlatilag megmozdulni sem lehet.

Thule tetőbox által lesz bőven hely, így az egész család kényelmesen el fog férni és attól sem kell tartani, hogy valami otthon marad. A csomagok összezsúfolása helyett inkább helyezze el őket a tetőboxban, amiben kényelmesen el lehet férni. Valószínűleg a családosok tisztában vannak vele, milyen az, amikor még a lábrészhez is pakolni kell. A hely probléma tehát minden nyaralás vagy hosszabb utazás során problémát jelent, különösen nagy családosok körében. A tetőbox jelentheti a megoldást. A tetőcsomagtartók a belsejükben lévő Power-Grip rögzítőkkel kézzel csavarható négy pontban a tetőcsomagtartóhoz. A hat pontban záródó központi zár megakadályozza a tetőbox kinyílását, ez által is védve a csomagokat. Ha tetőcsomagtartót szeretne vásárolni, akkor ne érje be kevesebbel, csak is a legjobbal!

A Thule tetőbox viszont elegendő helyt biztosít, így, ha a csomagtartó már teljesen tele van, akkor sem kell otthon hagyni a csomagok felét, mivel kényelmesen be lehet pakolni a tágas Thule tetőboxba. Sokkal fesztelenebb a bepakolás úgy, hogy az ember tudja, hogy kényelmesen be tud pakolni és bőven lesz hely, így nem kell az utolsó pár centiméter helyre is feltornyozni a csomagokat. A Thule tetőboxok biztonságosak és biztosan nem fogják tudni illetéktelen személyeknek leszerelni. Ha meg szeretné tekinteni a Thule kitűnő minőségű tetőboxait, akkor látogasson el az alkatreszek.hu webáruházba és tekintse meg a kínálatot!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük