Ülőgarnitúra 3 2 1 megoldással

A ház nagy részét úgy kell berendeznünk, hogy az megfeleljen elképzeléseinknek és kényelmünket szolgálja. A nappali viszont az a helyiség, ahol azt is figyelembe kell venni, hogy ebben a szobában gyakran lesznek vendégek, így a nagyobb létszám mellett is komfortosan el kell férni.

Ülőgarnitúra 3 2 1 verzióban ideális választás, ha szeretnéd egyszerűen berendezni a nappalit. Kevés bútorra lehet azt mondani, hogy tökéletes választás az adott helyiségbe, de erről a bútorcsoportról mindenképp elmondható. Ha nagy vendégváró hírében állsz, akkor bőven szükséged lesz ülőalkalmatosságra. Ha nincs kedved kutakodni és egyesével kiválasztani a bútorokat, akkor jobb egy kollekcióban gondolkodni. A 3-2-1 formátumú ülőgarnitúrák elnevezése meglehetősen árulkodó, hiszen egy fotelből, valamint két kanapéból állnak. Az egyik egy kétszemélyes, míg a másik egy háromszemélyes típus. Ugyanakkor gyakran esztétikai okokból kifolyólag a három személyes kanapét is két részre osztják. A bútorok azonos megjelenéssel rendelkeznek, így bármely helyiségben megteremtik a harmóniát. Ma már nagyon sokféle típus közül lehet válogatni. A klasszikus darabok éppúgy megtalálhatók a választékban, mint a modern stílusú bútorok.

Gyakori tévhit, hogy csak nagyobb méretű nappalikba passzolnak ezek a bútorok, számukból és méretükből adódóan. Holott ez nem feltétlenül így van, csak megfelelően kell elhelyezni őket, viszonylag közel egymáshoz. Ha nagyobb alapterületű a helyiség, akkor semmi akadálya, hogy szellősebben legyenek elhelyezve. A 3-2-1 ülőgarnitúrák legalább hat ülőhelyet biztosítanak a helyiségben. Éppen ezért mindenképp jó választásnak bizonyulnak. A brandonbutor.hu webáruház kínálatában számos minőségi termék közül válogathatsz nagyszerű árakon!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük