Ultraerős méregmentes ragasztó patkány ellen!

A patkányok általában kisebb problémákat okoznak a házakban: kárt tehetnek a bútorokban és a belső szerkezetekben, az élelmiszerekben, de sajnos a szigetelés t és a vezetékeket is rongálhatják. A kábelezés rágása különös problémát jelent, mivel tüzet okozhat és drága a javítás.

Patkány ellen jó lehet az ultraerős méregmentes rágcsáló ragasztó, tehát ha nem szeretné megmérgezni a lakásából élő patkányokat, de mindenképpen megszabadulna tőlük, akkor keresse fel bátran az elriasztok.hu weboldalt további részletekért. A következő jeleket kell figyelnie, ha arra gyanakszik, hogy patkány van a lakásában: a patkányokra jellemző az „acetamid” szag, az állandó rágás is árulkodó lehet, hiszen a patkányoknak folyamatosan rágniuk kell, hogy metszőfogaik rövid maradjanak. A fognyomok is jelezhetik a patkány jelenlétet  – a nagyobb patkányok lágy fémeken, például ólmon és alumíniumon keresztül is át tuják rágni magukat. A patkány-ürülékek 12 mm hosszúak, és egyik végükön gyakran kúposak, tehát ha ilyen ürüléket talál, akkor valószínű patkány van otthonában, és ilyenkor van itt az ideje a beavatkozásnak.

Az ultra erős rágcsálóragasztó tubusán lévő kupak végét szúrja át. Ezután nyomja rá a ragasztót egy kisebb fadarabra vagy erősebb kartonra. Helyezze a ragasztólapot oda, ahol sajnos észrevette a patkány jelenlétét. A csapda hatékonyságának javítása érdekében azt is javasoljuk, hogy a csali anyagot helyezze a ragasztóval kezelt felület közepére. Itt számos lehetőség közül választhat, mivel a patkányok  nagyon szeretik a különféle házi készítésű ételeket. Ez lehet csokoládé, szalonna, hal, mogyoróvaj, vagy akár kész csalit is vásárolhatnak üzletünkből. Amennyiben megtekintené, hogy milyen lehetőségei vannak még patkányok ellen, látogassa fel mindenképpen az elriasztok.hu weboldalt és itt mindent megtalál majd.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük