Üveggyapot vásárlás versenyképes áron

Az üveggyapot egy szálszerű anyag, amely megolvasztja az üveget és pamut keletkezik belőle. Kémiai összetétele üveg és szervetlen szál. Az üveggyapot jó öntéssel, kis térfogatsűrűséggel, alacsony hővezető képességgel, jó hangelnyelő képességgel, korrózióállósággal és stabil teljesítménnyel rendelkezik, így ideális szigetelésként is.

Üveggyapot rendelhető a hoszigetelesjoaron.hu weboldalra látogatva, tehát ha ön is régóta gondolkodott már azon, hogy üveggyapotra vált a szigetelésében, akkor megéri benézni hozzánk. Az üveggyapot színtelen síküvegből és fő alapanyagként kvarchomokból készült szervetlen hőszigetelő anyag. Ez egy zöld építőanyag, és az építési hulladék újrahasznosítható a környezetvédelmi követelményeknek megfelelően. Az üveggyapot belsejében lévő porózus szerkezet hangelnyelővé teszi, és optimalizálja a beltéri környezet kényelmét. A vékony és hosszú szálak miatt az üveggyapot nagy szilárdságúvá teszi az általános szerkezetet, és jó szakító- és rezgésálló tulajdonságokkal rendelkezik. Nem ereszkedik meg könnyen, nem esik le vagy omlik össze, függetlenül a telepítéstől vagy a hosszú távú használattól. Az üveggyapot anyag jó méretstabilitással rendelkezik, és nehezen károsodik vagy erodálódik olyan természeti és emberi tényezők hatására, mint a magas hőmérséklet, villámló eső, napfény, sav és lúg.

A függönyfalakhoz használt vízlepergető üveggyapot a nagy hidrofób hatású üveggyapot termékek közé tartozik, vízlepergető képessége megfelel a nemzeti szabványnak. Könnyen megszárad, miután nedves, és hosszú távú hőszigetelő képességgel rendelkezik. Az üveggyapot boroszilikát üvegként ismert üvegszálból készült szigetelőanyag, amelyet kötőanyag segítségével a gyapjúhoz hasonló szerkezetűvé alakítanak. További részletekért és információkért keresse fel a hoszigetelesjoaron.hu weboldalt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük