Válassza a korszerű IPL szőrtelenítő készüléket!

Az IPL, vagyis villanófényes szőrtelenítés egyre nagyobb népszerűségnek örvend, így nagyon sokan érdeklődnek a módszer iránt. A szalonokban történő kezelések rendkívül drágák lehetnek, ezért jó alternatíva lehet az IPL szőrtelenítő beszerzése.

IPL szőrtelenítő rendkívül hasznos, ha belefáradt a folytonos szőrtelenítésbe. A többség borotvát használ, azonban köztudott, hogy ez a módszer nem éppen eredményes, ugyanis pár nap után újra megjelennek a szőrszálak. Ráadásul a sötét, erős szőrzettel rendelkezők számára a borotválkozás kész macera, különösen, ha egy-két alkalom kimarad. Az epilálás és a gyanta pedig rendkívül fájdalmas szőrtelenítő alternatívának számítanak, ezért sokan nem ódzkodnak ezektől a módszerektől. Az IPL segítségével nem kell tartani a fájdalomtól, valamint hosszantartó eredményre lehet számítani. Gyakran hallani, hogy a kezeléseket időben el kell kezdeni, ugyanis jellemzően hat-nyolc kezelés után látható az eredmény, ráadásul a kezelések közt el kell telnie némi időnek.

IPL szőrtelenítő
IPL szőrtelenítő

Az IPL szőrtelenítő készülék használata biztonságos, ugyanakkor van néhány alapszabály, amelyet érdemes betartani. Ilyen például, hogy a készülék nem használható lebarnult testfelületen, ezért nyáron nem ajánlott használata. Emiatt a kezeléseket érdemes ősszel, télen és tavasszal elvégezni. Az is fontos, hogy a kezelt bőrfelületen ne viseljen semmilyen kozmetikumot, így például testápolót vagy krémet, de parfümöt sem. Kezdetben érdemes alacsony intenzitással kezdeni és fokozatosan feljebb lépni a fokozatokban, ha szükségét érzi. A készüléket nem szabad víz közelében használni. Ha mégis folyadék érné a gépet, akkor azonnal ki kell kapcsolni a biztonság kedvéért. Bővebb információkat és IPL szőrtelenítőket a kozmetikaotthon.hu weboldalon talál!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük