VR szabadulószoba – Új lehetőség a szabadulásra!

A szabadulószobás játék a kezdetektől fogva nagyon népszerű. Robbanásszerű népszerűségre viszont akkor tett szert, amikor nem csak számítógépes formában lehetett vele játszani, hanem valódi szobákat rendeztek be.

VR szabadulószoba – A szabadulószobákat sokáig csak számítógépes játékok formájában élvezhettük, azonban ma már személyesen is részt vehetünk a játékban a valóságos szabadulószobáknak köszönhetően. Ráadásul a szabadulószobákban nem egyedül, hanem csapatban kell teljesítenetek, így kiváló közösségi program barátoknak, családtagoknak, sőt, akár kollégák számára is, csapatépítés címén. A feladat igazán egyszerű, megadott idő alatt, ami általában hatvan perc, ki kell szabadulni a szabadulószobából rejtvények megfejtésével és az összefüggések felismerésével. A logikus gondolkodás és a kombinációs képességek nagy segítséget jelentenek a szabadulószobában. Ha viszont egyedül szeretnél szabadulni, akkor az internetes, valamint VR szabadulószobák jelentik a megoldást. A jelenlegi járványügyi helyzetben sokan választják ezeket a megoldásokat, mivel a szabadulószobák bezártak.

Online szabadulószoba

Ha a barátaiddal, családoddal szeretnél szabadulni, akkor sem kell lemondanod az élményről, ugyanis továbbra is szabadulhattok a szabadulószobáktól, méghozzá úgy, hogy jelen sem kell lennetek. A szabadulószobában ugyanis a játékmester testesíti meg a játékosok szemét és füleit egy webkamera segítségével. A játékmester a játékosok minden instrukcióját végre hajtja, így olyan, mintha valóban ott lennétek a szabadulószobában, miközben otthon vagytok biztonságban. Bővebb információkat a badchickenvr.hu weboldalon találtok az online szabadulószoba kapcsán!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük