Whirlpool szerviz kiszállással az ország egész területén

Bármilyen háztartási eszköz is hibásodik meg, az általában komoly bosszúságokat okoz. Ekkor két lehetőségünk van, még pedig, hogy megjavíttatjuk vagy újat vásárolunk a működésképtelen gép helyett.

Whirlpool szerviz kiszállással, ha minél előbb kell a segítség. Sokan csak akkor döbbennek rá, hogy a háztartási gépek mennyire megkönnyítik életünk, amikor meghibásodnak. Egy tönkre ment sütő vagy mosógép komoly bosszúságra ad okot, mivel ezeket a háztartási gépeket hetente akár többször is használjuk. A csere jó megoldás lehet, azonban a többség nem feltétlenül engedheti meg magának, hogy új gépet vásároljon. Éppen ezért a javítás lehet a megoldás. A Whirlpool termékek márka szervize a fővárosban található. Tisztában vagyunk vele, hogy sokan nem tudnak egy komplett sütőt autóra rakni és csak úgy felfurikázni vele Budapestre, így a szervizbudapest.hu munkatársai akár a helyszínre is kiszállnak. A javítás menete úgy zajlik, hogy a weboldalon jelzi javítási igényét vagy a weboldalon megadott telefonszámok egyikén. A műszerész kolléga keresni fogja, hogy egyeztessenek egy időpontot, amikor felkeresheti otthonában.

Az időpont egyeztetést követően a szervizbudapest.hu munkatársa ellátogat otthonába, hogy bevizsgálja a készüléket, valamint, hogy kikalkulálja mekkora javítási összegre számíthat. Ha úgy dönt nem kéri a javítást, akkor a bevizsgálás és az árajánlat alapdíját kell megfizetni, valamint a kiszállási díjat. Ha kéri a javítást, akkor ezt az összeget elengedik. Az árajánlat elfogadását követően a szervizben rögtön megkezdik a munkát, ha otthonába kell kiszállni a kollégának, akkor újabb időpontban történik meg a javítás. Bővebb információkért látogasson el a szervizbudapest.hu weboldalra.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük