Zafir Natural barátcserje kivonat PMS ellen és meddőségre

Napjainkban egyre több nő szembesül meddőséggel, és a menstruációval összefüggő problémák is mind gyakoribbá válnak. A természetes hatóanyagok iránt érdeklődők körében azonban nagy népszerűségnek örvend a barátcserje, mely segít helyreállítani a női szervezetben az ösztrogén és a progeszteron egyensúlyát.

A Zafir Natural barátcserje kivonat PMS ellen és meddőségre egyaránt kitűnő választás. A természetes hatóanyagokat tartalmazó növény elnevezése onnan ered, hogy régen főként a szexuális vágy csökkentésére használták azt a kolostorokban élő barátok esetében. A cserjeszerű növény egyébként Dél-Európából származik, és már az ókorban is bevetették a gyógyászat területén. Nem csak a szabálytalan menstruáció esetén alkalmazható eredményesen, hanem a menopauza kellemetlen tünetei is enyhíthetőek segítésével. A menstruáló nők egy része komoly fájdalmakkal és egyéb tünet együttessel is találkozik a vérzést megelőző időszakban. Nem véletlen, hogy sokan keresnek a fájdalomcsillapítóknál hatékonyabb megoldást. A barátcserje segít helyreállítani a felborult hormonális viszonyokat, melynek jótékony hatásait tulajdonképpen a nőiség bármely szakaszában élvezhetjük.

A leggyakoribb nőgyógyászati probléma, amivel hónapról-hónapra sok nő találkozni, nem más, mint a PMS. A fejfájás, a has-és derékfájdalmak mellé gyakran társul feszült idegállapot és hangulatingadozás. Ennél azonban gyakran több problémát okoz a meddőség, mely akár párkapcsolati gondokhoz is vezethet, hogy a nőiség kiteljesedéséről már ne is szóljunk. Kevesen tudják, de hosszantartó szedés esetén, a bőr felszínén jelen levő aknék, sérülések is kisimulnak, így az egészségesebb arcbőr érdekében is remek választás a gyógynövény. Fogyaszthatjuk kapszulaként vagy tablettaként, de teaként nem javasolt, hiszen a hő hatására a hatóanyagok eltűnnek belőle.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük