Zsolt hosszú hajós múltja

Zsolt már kipróbálta egyszer, hogy milyen hajón dolgozni, majd visszatért Magyarországra. Kitanult gyógymasszőrnek, ám mikor elege lett az itthoni helyzetből, ismét úgy döntött, hogy inkább a kalandosabb életformát választja, és visszatér hajózni.

Zsolt beszámolója a hajós pályafutásáról tehát elég régen kezdődött, még az MS Mozarton dolgozott housekeepingben. Itt ismerkedett meg Gyulai Jánossal, aki maitreként dolgozott itt, de aztán hosszú ideig nem találkoztak. Ekkor történt, hogy más szakma felé kezdett el kacsingatni, gyógymasszőr lett. 2009-ben azonban megelégelte a „magyar valóságot”, ahogy Zsolt fogalmaz, és felkereste munka ügyben a Crew Agency-t.

Zsolt beszámolójában a hajós pályafutásáról azt is elmondja, hogy ismét találkozott Jánossal, aki azonnal tudta, hogy ki ő. Zsolt ezután a Mona Lisa nevű óceánjáróra került masszőrként egy szerződés erejéig. Erről a hajóról jelentkezett a szerződése lejárta után az A-ROSA-hoz, ahol három évet töltött a Spaban mint masszőr, biker, fitness. Három év múlva felhagyott ezzel a munkával, részben magánéleti, részben egészségügyi okok miatt. Ám jelenleg is gyakran visszajár ide. Zsolt a cég problémamegoldó embere, hiszen őt hívják segíteni, ha probléma adódik, nincs elegendő ember a munka elvégzéséhez, valamint az újoncokat betanítani. Zsolt beszámolójában a hajós pályafutásáról azt is elmondja, hogy a múlt évben elvégezte Budapesten a Spa és Wellness manager képzést.

A hajós munkát pedig mindenkinek csak ajánlani tudja, aki kedvet érez hozzá, szereti a pörgést, hajtja a kalandvágy és nem szeretne kihagyni egy életre szóló lehetőséget. Amennyiben szeretne fiatalabbaktól is értesülni a hajós munkákról, illetve elolvasná néhány fiatalabb személy élménybeszámolóját, látogasson el a crew.hu weboldalára, ahol élménybeszámolókat is találhat a hajós álláslehetőségek mellett.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük