A futómű hibái számosak lehetnek!

A futómű az autó egyik legfontosabb eleme, hiszen ez is nagyon komoly igénybevételnek van kitéve minden alkalommal amikor autóba ülünk, ezért folyamatos figyelmet és törődést is igényelnek, ráadásul sajnos könnyen meg is hibásodhatnak. Ha egy futómű például rosszul van beállítva, az több komoly problémát is felvethet, ezért érdemes erre az alkatrészre mindig odafigyelni.

A futómű hibái közé tartozik a rosszul beállított futómű, és ez nagyban rontja a vezetés élményét is. A rosszul beállított futómű veszélyes lehet a közutakon is, ráaádsul a kijavítása miatt mélyen a pénztárcánkba kell nyúlnunk. A futómű hibás beállítása a csapágy, a gumik, a gömbfejek, és a lengéscsillapító kopásához is vezethet, ezért a futómű hibája egy egész lavina problémát elindíthat. Ha halogatja a futómű hibáinak kijavítását az is gondokhoz vezethet, és ez mind a mi pénztárcánknak fog fájni. A futóművet tehát évente át kell vizsgáltatni, vagy legalább minden 15.000 kilóméter után, így garantáltan nem fogják meglepetések érni az utakon.

Amennyiben több információt és részletet szeretne megtudni a futómű hibákról vagy általánosságban a futóműről akkor keresse fel weboldalunkat a ka-autoszerviz.hu-t hiszen itt szolgáltatásainkról is olvashat bővebben, például a műszaki vizsgáról, az olajcseréről, valamint az autómosásról is. Ha kérdések merülnének fel a futóművel kapcsolatban, vagy segítségünket szeretné kérni, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot a szerviz@kovacsauto.hu e-mail címen vagy tárcsázza a +36 62 554 013 telefonszámot és ügyfélszolgálatunk azonnal igyekszik majd válaszolni a feltett kérdésekre. Ha hibás a futóműve akkor is bátran forduljon hozzánk, hiszen mi a legkedvezőbb áron vállaljuk a javítást. Bővebb leírást a futóműről a ka-autsozerviz.hu weboldalon olvashat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük