Bervina interjú a rádióban

Amikor ezt a nevet halljuk, akkor az egyenlő kell, hogy legyen számunkra az egyik legrégebbi magyar vállalkozással, amely immáron 1982-óta áll fen. A szolgáltatásaink nagyon széles körűek.

További információk itt találhatóak. Amennyiben szeretne rólunk,illetve a termékeinkről és a szolgáltatásinkról mindent megtudni, akkor a weboldalunkon a legjobb helyen jár. A magánvállalkozásunk hosszú évek óta foglalkozik hajtástechnikai elemek gyártásával. Melyeket saját szabadalomalapján készítünk el. A magas minőséget minden esetben garantáljuk, melyet az ISO szabványunk is tanúsít, melyet 1995-ben szereztünk meg. A cégünk számára nagyon fontos az innováció, melyre igen sokat fektet, hogy megfelelően tudja tartania a tempót a fejlődő technikákkal, illetve a magas elvárásokkal.

Az általunk előállított termékek mind a legmagasabb technológiával készülnek a legmodernebb CNC megmunkáló eszközök segítségével. A termékeink között megtalálhatóak a speciális előállítású egybe öntött fogazott hajtószíjak, továbbá megtalálhatóak a helikális tengelykapcsolók és az ipari szorító gyűrűk is egyaránt. Különösen fontosnak tartjuk elmondani, hogy a cégünk az egyetlen ebben a régióban, amely ezzel foglalkozik, illetve gyártja ezeket a termékeket. A verseny-képességünk viszont a következő dolgoknak tudható be: megbízható minőség, a konkurensvállalkozóknál alacsonyabb ár, személyes kiszolgálás, illetve az értékesítőink nagyon megértőek tudnak lenni a vásárlóinkkal. Nagyon széles körben értékesítjük a termékeinket, ugyanis immáron 50 ország mérnökeivel és értékesítőivel állunk kapcsolatban. Ezen felül, ha speciális igényekkel fordulnak hozzánk azt is gyorsan és szívesen teljesítjük. Illetve minél gyorsabban próbálunk reagálni a vásárlóink megrendeléseire.    

Újdonság várható az Instagram-on

Akár üzleti, akár magáncélú Instagram-ot használ, biztosan érdekli a képmegosztási innováció, ami várható: a rejtett hashtagek. A lényeg az, hogy a felhasználók megoszthatják a  posztokat a követőikkel, míg az elérhetőség nem csökken.  Ha az Instagram oldalát közösségi médiamenedzserként használja, tartalmat ír szövegíróként, vagy képmegosztó alkalmazásként használja, akkor biztosan érdekelni fogja az applikáció innovációja. Újdonság várható az Instagram-on bővebben…

Csavar bolt az interneten

Jó helyen jár weboldalunkon, a csavarholding.hu-n ha korábban már találkozott ezekkel a problémákkal: lepereg  vagy lekopik a festék a csavarról, ezért a helyszínen javítani kell, garanciális javítások során egyesével kell átnézni minden egyes csavart, áll a munka, mert nem olyan minőségű csavar érkezett, mint amilyet szeretett volna amit megrendelt, és veszélybe  kerül a határidő, mert nem érkezett meg a szállítmány. Csavar bolt az interneten bővebben…