Újdonság várható az Instagram-on

Akár üzleti, akár magáncélú Instagram-ot használ, biztosan érdekli a képmegosztási innováció, ami várható: a rejtett hashtagek. A lényeg az, hogy a felhasználók megoszthatják a  posztokat a követőikkel, míg az elérhetőség nem csökken.  Ha az Instagram oldalát közösségi médiamenedzserként használja, tartalmat ír szövegíróként, vagy képmegosztó alkalmazásként használja, akkor biztosan érdekelni fogja az applikáció innovációja.

Klikk ide, ha többre kíváncsi és mindent megtudhat az Instagram újításáról. Annak ellenére, hogy az Insta folyamatosan fejlődik, ez az ötlet napi változást jelenthet mindenkinek. Tehát a lényeg: rejtett hashtagek jelentek meg. A Social Steps arról számolt be a SocialMediaToday-nek hogy egy olyan mezőt adtak hozzá az alkalmazásokhoz, amely lehetőséget adott egy hashtaget is hozzáadni a képhez mielőtt a bejegyzésen megjelölne embereket és a helyet. A jelenleg vizsgált szolgáltatás lényege, hogy nem kell többet gondolkodnia azon , hogy a hashtagek hatékonyabbak-e a leírásban vagy az első megjegyzésben, mert egyáltalán nem jelennek meg. Azonban a rendszer észleli, ezért a keresések során rejtett címkékkel ellátott képeket lehet majd találni.

Milyen előnyökkel jár? A felhasználók posztjai megtisztulnak, vagyis megoszthatják a posztjaik sallangmentesen, úgy hogy közben az elérhetőségük még mindig nem csökken. Ez az innováció hozzájárul a tartalomkészítők szabadságához. Ez egy olyan lehetőség, amely még nem jelent meg mindenki számára, de most már világos, hogy ha széles körben elterjed,  a vállalkozások tulajdonosai előtt hatalmas lehetőségek állnak majd. Amennyiben még ennél is több információt szeretne megtudni az Instagram legújabb vívmányáról, mindenképpen keresse fel weboldalunkat és itt rengeteg részletet tudhat meg erről a témáról.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük