A hajnövesztés ászai: fejmasszírozó és hajvitamin

Sokan szeretnének dús, erős és hosszú hajat. Próbálkoznak sokféle módszerrel, de valahogy az eredmények nem igazán jönnek. Ez nem csoda, mert a hajnövesztés elősegítésére komplex módszer szükséges.

Egyrészt gondoskodni kell a megfelelő tápanyagokról, másrészt gondoskodni kell arról, hogy ezek a tápanyagok a megfelelő helyre el is jussanak. Esetünkben a hajhagymákhoz! Tápanyagot hajvitamin formájában tudunk legkönnyebben és legegyszerűbben bevinni a szervezetünkbe és fejmasszírozó használatával tudjuk a hajhagymákhoz „csalogatni”.

Miért szedjek hajvitamint?

A válasz nagyon egyszerű: mert a mindennapos étkezésünkkel nem viszünk be szervezetünkbe elegendő vitamint, ásványi anyagot, rostot. A szervezetünk érzékeny műszer és bizony jól ismeri a fontossági sorrend fogalmát! A kapott tápanyagot előszöris a létfontosságú szerveinkhez fogja szállítani, s valljuk be, a hajunk nem éppen létfontosságú szerv. Sajnos a test biokémiája nem igazán van tekintettel sem a pszichés, sem az esztétikai igényeinkre, úgyhogy amint tápanyaghoz jut, azt a legfontosabb szerveinkhez fogja szállítani, akár tetszik nekünk, akár nem. Az egyetlen, amit ez ügyben tehetünk, hogy több vitamint juttatunk a szervezetünkbe, például hajvitamin formájában. A hajvitaminok tartalmazzák az összes fontos vitamint, mely a hajhagymáink optimális működéséhez kellenek. Persze ezek jórészt olyan vitaminok, melyeket a többi szervünk működéséhez is nélkülözhetetlenek, úgyhogy kénytelenek vagyunk kicsit kicselezni a szervezetünket és odairányítani a tápanyagot, ahová mi szeretnénk: a hajhagymákhoz!

Mire jó a fejmasszírozó?

A fejmasszírozó eszközök tekintetében sokan csak az egyik nagy előnyével vannak tisztában: a fejmasszírozás remek stresszoldó hatásával. Pedig a fejmasszírozók nem csak a lazításra képesek, hanem remek eszköznek bizonyulnak, ha vérbőséget szeretnénk előidézni a fejbőrünkben. És bizony itt tudjuk hajnövesztés szempontjából a legjobban kiaknázni ezt a remek tulajdonságot! mint vérbőséget idézünk elő a hajhagymáink körül, a friss vér tápanyagot és oxigént szállít a hajhagymákhoz, amelyek ettől megtelnek erővel és élettel. A jóltápláltságuk pedig gyors hajnövesztést eredményez.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük