Alkoss csodás körmöket a Vision Acrylgel használatával!

Az ápolt, szép körmök ma már hozzátartoznak az igényes megjelenéshez. Éppen ezért nem csoda, hogy nagyon sok nő jár körmöshöz. Ha lelkes hobbi körmös vagy, vagy ha hivatásos körmösként keresed kenyered, érdemes beszerezni a MarilyNails legújabb szuper termékeit, a Vision Acrylgel termékcsaládot!

Acrylgel használatával csodaszép manikűrt készíthetsz, mely biztosan a körmeidre vonzza a tekinteted. Ha körmösként dolgozol, akkor pedig nem kérdés, hogy szükséged van ezekre a nagyszerű termékekre, hogy vendégeidnek minél szebb körmöket készíthess! Az akrilgél nem hiába örvend nagy népszerűségnek, mivel a porcelán és a zselé előnyeit kombinálja. Korábban választani kellett a kettő közül, mérlegelve azok előnyeit és hátrányait. Az akrilgél esetében viszont nagyon kevés a hátrány, ám annál több az előny, ami miatt megéri ezeket a termékeket választani. Ilyen hátrány volt például a néha jelentkező égető érzés, amely a körömlemezen jelentkezett, valamint a porcelán esetében a hosszú száradási idő. Az akrilgél esetében azonban nem kell ezekkel számolni.

Az akril gél sűrű anyag, ami ugyanakkor kellőképp rugalmas is, aminek köszönhetően igazán egyszerű bánni vele, illetve formázni. Használata során nem kell attól tartani, hogy elfolyik vagy idő előtt megszárad a levegőn. Ahogy fentebb is említettük a porcelán és a zselé előnyeit ötvözi, hiszen tartós, mint a porcelán és könnyen kezelhető, mint a zselé. Éppen ezért mindenképp jó választás a MarilyNails Vision Acrylgel termékcsalád, melyhez érdemes a minőségi Vision Acrylgel Fluid segédfolyadékot és a Vision ecsetet is megvásárolni! Ha szeretnél többet megtudni ezekről a termékekről, akkor érdemes ellátogatni a marilynails.hu webáruházba, ahol a minőségi termékek széles választékát is megtekintheted!