Divatos Fossil karórák kedvező áron!

A Fossil karórák ízig-vérig amerikaiak, Tom Kartsotis nevéhez fűződnek, aki testvére bíztatására kezdte el ezt az azóta is sikeres márkát. A Fossil karórákat világszerte nők és férfiak imádják, még a legnagyobb sztárok is bátran és büszkén viselik ezeket. A Fossil karórákra jellemző a divat, az egyediség és a megújulás, ezzel pedig Kartsotis egy igazi minőségi karóramárkát alkotott.

A Fossil karóra tökéletes választás lehet elegáns eseményhez, de akár a mindennapokban, vagy sporteseményekhez is megfelelőek lehetnek. Az órák kedvező áron kaphatóak weboldalunkon, a divatorak-webaruhaza.hu-n, de ahhoz képest, hogy milyen kis költségvetésűek, rendkívül magas a minőségűek. A női karórák közül a Fossil Riley egy igazán modern darab, amely sötétkék bőrszíjjal rendelkezik, és ez ötvöződik a rozé arannyal. Számlapja fehér alapon rozé arany és arab számokat tartalmaz. Az óra, a perc és a másodpercmutató mellett 3 segéd-megjelenítő is van rajta. Egy másik kiváló női óra a Fossil Chelsey, amely egy természetes, elegáns megjelenésű darab. Az órát a bézs és a rozé arany szín jellemzi. Szíja bézs színű bőrből készült, számlapja körben cirkónia kőberakással rendelkezik.

A férfi karórák közül a Fossil Pilot 54 az egyik legkiemelkedőbb karóra, amely egy hagyományos vonalat követ, szíja barna színű bőrből készült. Csatja acélból készült, a szerkezete pedig acél tónusú tokban helyezkedik el. Az óra, a perc valamint a másodpercmutatókon kívül dátum kijelzője, valamint stopper funkciója is van. Amennyiben többet szeretne megtudni karóráinkról, vagy megtekintené a teljes Fossil kínálatot, érdemes lehet felkeresni weboldalunkat, a divatorak-webaruhaza.hu-t. Kérdések felmerülése esetén forduljon bátran ügyfélszolgálatunkhoz az info@divatorak-webaruhaza.hu e-mail címen, vagy tárcsázza a +36 70 383 1351 telefonszámot.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük