Felújítás Budapesten mesterfokon

Egy épület, lakás, ház, üzlethelyiség felújítása nem egyszerű feladat és fontos, hogy olyan csapatot válasszunk a munka elvégzésére, akik megvalósítják a megrendelő elképzeléseit és a munka minősége is kiváló lesz.

Felújítás Budapesten teljes körben a Fruity Life Kft.-nél. Legyen szó bármilyen fajta felújításról, az itt dolgozó csapatra mindenben számíthat. A munkafolyamat első lépése a helyszíni felmérés, amely díjmentes. A felmérés után a megrendelő tételes költségvetést és ütemtervet kap a felújításról. A másfél évtizedes építőipari és a 4 éves filmes díszletépítői munkatapasztalat garantálja a minőségi munkát. Sok olyan építőipari cég van, ahol heteket, akár hónapokat késnek a munkálatot, azonban a Fruity Life ez alól kivétel. Minden munkálat az ütemterv szerint halad és a megbeszélt határidőre el is készül. A kulcsrakész felújítás szintén egy nagy pozitívum, hiszen a megrendelőnek nincs más dolga, mint átadni a csapatnak a felújítandó teret és a munkálat végén átvenni a kulcsokat. A csapat munkakörbe beletartozik a bontási hulladék elszállítása, az építkezési anyagok beszerzése és a helyiség kitakarítása a felújítás végén. A megbízhatóság itt garantált és minden fontos munkafolyamatról fotó is készül.

A több éves tapasztalat során elsajátított megoldások, lehetővé teszik a megrendelő elképzeléseinek megvalósítását. Új építőipari anyagokkal és módszerekkel dolgozó csapatról van szó, akik nem ismernek lehetetlent. Látogasson el Ön is a www.felujitasportal.hu weboldalra és tudjon meg minél többet a felújításokkal kapcsolatosan. Abban az esetben, ha bármilyen kérdése lenne és egy profi csapatot keres egy felújításhoz, akkor ne habozzon és hívja a +36-30/343-94-87-es telefonszámot, vagy írjon emailt az info@felujitasportal.hu email címre.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük