Fényvédő fólia? Igen, lehetséges!

A fényvédő fóliák nagy előnye, hogy megvédenek minket a vakító napsugaraktól és a káros UV sugaraktól. Ugyanakkor nem csak minket, hanem bútorainkat és padlónkat, tehát a fa felületeket is óvják a kifakulástól.

Fényvédő fólia által tehetünk annak érdekében, hogy otthonunk komfortos legyen és ne kelljen szemünk elé tett kézzel közlekedni, tevékenykedni. Eleve bizarr gondolat, hogy otthonunkban napszemüvegben legyünk vagy bekenjük magunkat naptejjel. Azonban a káros UV sugarakat egy egyszerű ablaküveg nem állítja meg, bejutnak otthonunkba és nem csak nekünk ártanak, hanem a padlót és a bútorokat sem kímélik, hiszen idővel ezek kifakulnak. Ráadásul otthonunkba nem csak a vakító napfény jut be, hanem a hő is, aminek következtében az egész lakás egy forró katlanhoz lesz hasonló. Ha szeretnénk ezt elkerülni, akkor alkalmazhatunk klímaberendezést, ez viszont nem túl olcsó, ráadásul a lakásba jutó káros sugarak problematikáját nem oldja meg. Ez ellen a reluxa, redőny vagy függöny lehet megoldás, viszont ezek könnyen porosodnak vagy piszkossá válnak.

A fényvédő fólia megakadályozza a káros sugarak lakásba jutását, ezenkívül azt is, hogy a lakás felmelegedjen. Nem túlzás kijelenteni, hogy Magyarországon az adatok védelme gyerekcipőben jár. Ennek fényében nem meglepő, hogy az ipari kémkedést illetően élen járunk. A fényvédő fóliákkal akár ez ellen is tehetünk, ugyanis magas fémgőz tartalmuknak köszönhetően egyrészt nem fakulnak és nem színeződnek el, másrészt RF védelmet is nyújtanak. A fényvédő fólia nagyon hasznos, akár otthonra, akár irodák számára. Érdemes beruházni rá, a nyári hónapokban nagy hasznát fogjuk venni. Bővebb információkért azt javasoljuk, hogy látogasson el a wfcablakfolia.hu weboldalra és tekintse meg a választékot!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük