Grauitrax induló készlet 100 db-os, amely által megtapasztalhatjuk az igazi gravitációt

A 7-8 évesek általában az korosztály melyet nem tudunk hova sorolni, hiszen már nem kicsik, de nagyoknak sem nevezhetőek, így igen nehéz olyan ajándékot találnunk számukra, amely érdekes is számunkra, illetve fejlesztően is hathat rájuk.

Grauitrax induló készlet 100 dbos pont egy, olyan játék amely 8 éves kortól ajánlott, hiszen már némi ügyességet is igényel. Továbbá nagyon jól szimulálja a gravitációt, amely ezt a korcsoportot már komolyabban is foglalkoztat. Igazi kis mérnököké válhatnak ennek a játéknak köszönhetően, hiszen tökéletesen be kell, hogy állítsák a pályát, hogy a labda szabadon mozoghasson. Ebben a játékban összegyúrtuk a matematikát, a gravitációt, a mágnesességet, illetve a mozgás energiáját is. Továbbá sok mást, amely még ehhez kapcsolható. Így ezeknek az ismeretét a gyermekek nem fáradságos tanulással, hanem szórakoztató játékkal ismerhetik meg. A szett segítségével egy teljesen saját tervezésű pályát építhetünk, melyben az útmutató is a segítségünkre lehet. A szettben több, mint száz részlet található, amely segítségével már nagyon komoly pályákat alkothatunk.

A szettben minden megtalálható amire a játék során szükségünk lehet. A számos tudományos ág, mint pl. matematika mellett még a kreativitást, illetve az ötletességet is fejlesztheti a gyerekeknél. Amennyiben szeretne mosolyt csalni a gyermeke számára, akkor nincs más teendője, mint felkeresni bennünket és a webshopunkból megrendelni ezt a terméket. A honlapunkon a teljes kínálatunkat megtekintheti, melyet a jatek-webaruhaz.hu oldalára kattintva találhat. Minden további információ érdekében keressen fel bennünket a +36 70 93 33 708, +36 70 64 96 396-os telefonszámokon. Forduljon hozzánk bizalommal!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük