Gyermek szépségverseny – felfedezze a gyermekében rejlő lehetőséget

Merjen más lenni és megadni gyermeke számára azt a ehetőséget, melyet sokan nem tesznek meg. Nagyon sok kis gyermekben ott a lehetőség, csak biztosítanunk kell számukra a lehetőséget, hogy kibontakozhassanak.

Gyermek szépségverseny nagyon jó lehetőséget nyújt a legkisebbektől a már nagyobbak számára is, hogy megmutassák, hogy miben is tehetségesek és miben különböznek, mint a többiek. A www.kasszandra.hu weboldalára kattintva minden információt megtalál a már több éve megrendezésre kerülő országos szépségversenyről. Az egész ország területéről 200 gyermek kerül beválogatásra, különböző korcsoportokból. A legkisebbek a 0-2 és a 2-5 évesek, a középkorosztály az 5-10 és 10-13 évesek, a legnagyobbak pedig a 13-16 év közöttiek. A honlapon található űrlap mellé egy fényképet kell csatolni és ennyi elegendő is, hogy jelentkezzen a versenyre. A versenyen való részvétel mindenki számára ingyenes. A jelentkezést követően egy fotósorozat készül a kis jelöltről. A legjobb képek a szülők segítsége által kerül kiválogatásra és a későbbiekben ezek szerepelnek majd a versenyeken.

A versenyeken modellek és manökenek bírálják a gyermekeket és keresik a bennük rejlő különlegességet. Az mellett, hogy kimagasló szépséggel rendelkeznek a gyermekek, fontos, hogy legyen bennük valami plusz, legyen bátrak és talpraesettek. Attól függetlenül, hogy egy verseny milyen eredményekkel zárul, minden részvevőt ajándékban részesítünk. A díjazottak vásárlási utalványt, ajándékcsomagokat és wellness hétvégét is bezsebelhetnek. A weboldalunkon kívül még jelentkeznek személyesen is az ország több különböző pontján megszervezett válogatóinkon. Illetve a 0670-562-03-95 telefonszámon.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük