Honnan szerezhet információt a Clarins termékekről?

Rengeteg nő van a világon és szinte mindegyikük más-más szépítkezési termékre esküszik. Ezek közül nemcsak azok a népszerűek, amelyeket a tévében reklámoznak, hanem az elrejtettebb termékek is. A kérdés, hogy az ilyenek hogyan lesznek elterjedtek, mi alapján bízik meg bennük az ember?

A Clarins termékek például ebbe a kategóriába sorolhatók, hiszen, bár nők ezrei használják előszeretettel, még nem reklámozzák annyit, mint másfajta termékeket. A használók pedig ennek ellenére is megbíznak benne. Miért? Nem csak az áraik miatt, hiszen a sokat népszerűsített termékek közül is van olyan, amelynek ára megegyezik ezekkel, viszont egyesek mégis ezt használják. A válasz a vásárlói visszajelzésekben keresendő. Léteznek ugyanis olyan weboldalak, ahol lehetőség van arra, hogy a fogyasztók bejegyzéseket tegyenek közzé egy adott termékkel kapcsolatban. Ha a potenciális vásárló látja, hogy másoknak miért tetszik, és miért nem tetszik az, amit ő is kiválasztott, akkor biztosabbra megy, már előzetesen tud szelektálni. Az egyik legnépszerűbb ilyen weboldalt keresse a www.glamourbeauty.hu/clarinsklub cím alatt.

Azonban nemcsak ez az egy dolog, ami miatt a Clarins termékek olyan nagy népszerűségre tettek szert. Ugyanis az említett weboldalon is feltüntetett telefonszámon (+36-20-438-33-81) normál díjas hívást intézhet a cég ügyfélszolgálatához minden munkanapon 9 és 17 óra között. Az itt dolgozók azonban nem puszta titkárok, hanem igazi szakértők, akik bármilyen kérdésre szakmai választ tudnak majd nyújtani, amit csak a termékkel, vagy az adott témakörrel kapcsolatban feltesz. Ha pedig valamiért nem részesíti előnyben a telefonos kommunikációt, viszont ennek ellenére szüksége lenne információkra, akkor sem kell elszomorodnia, hiszen lehetősége van rá, hogy a szakemberekkel e-mailen keresztül vegye fel a kapcsolatot. Írjon bátran a clarinsinfo@glamourbeauty.hu e-mail címre. A dolgozók legkésőbb a második munkanapon válaszolni fognak Önnek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük