Jégvarázs baba hatalmas választéka várja!

A Jégvarázs történetét minden kisgyerek ismeri és imádja, hiszen igazán szép és egyben szórakoztató történet. Weboldalunkon, a jatek-webaruhaz.hu-n pedig lehetősége van arra, hogy Jégvarázs termékeket vásároljon gyermekeinek, hiszen vannak Jégvarázs társasjátékok, kirakók, babák, tolltartók és még sok más termék is méghozzá alacsony áron.

Jégvarázs baba széles kínálata vár minden kedves vásárlót a jatek-webaruhaz.hu weboldalon. A Jégvarázs Olaf Mini Baba például 4 éves kortól ajánlott. Ezzel a babával soha meg nem szűnik a mókázás. Olafot Anna teremtette amikor rájött különleges erejére, és csakis Olaf segítségével tudta Anna sikeresen megmenteni Arandele-t. A baba műanyagból készült. A Jégvarázs Kristoff Mini Baba szintén megfelelő lehet a szórakozásra, hiszen Kristoff egy rendkívül bátor szereplő, aki mindent megtesz azért, hogy megmentse barátait. Ez a baba is 4 éves kortól ajánlott. A Jégvarázs Anna Mini Babával fel lehet eleveníteni a legnagyobb Jégvarázs kalandokat, ráadásul a csomag tartalmaz a babán kívül még további 4 dekorációs elemet is.

A Jégvarázs Elsa Mini Baba körülbelül 7 cm méretű és 4 éves kortól ajánlott. Elsa a Jégvarázs szereplője, és ezzel a babával a leglátványosabb jeleneteket is fel lehet eleveníteni. A szettben egyéb dekorációs elemeket is találhat, amelyekkel fel is lehet díszíteni Elsát. Amennyiben a továbbiakban is szívesen olvasna ezekről a játékokról, mindenképpen érdemes lehet fellátogatni weboldalunkat, a jatek-webaruhaz.hu-t, hiszen itt a teljes kínálat is megtekinthető. Kérdések felmerülése esetén vegye fel bátran a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal az info@jatek-webaruhaz.hu e-mail címen, vagy tárcsázza a +36 70 64 96 396 telefonszámot és barátságos csapatunk azonnal válaszol minden kedves érdeklődőnk kérdésére.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük