Kettőstömegű lendkerék pénztárcakímélő áron!

A kettőstömegű lendkerék azért van az autóban, hogy rángás-mentesen járjon, hiszen a motor át tudja adni a rángásokat a a kuplungpn át a hajtásláncnak, ezt akadályozza meg a kettőstömegű lendkerék. A dízelmotorok nem járnak valami finoman, ezért ezek több rezgést okoznak, így szinte már az összes dízelmotoros autóban van kettőstömegű lendkerék, de már a legtöbb benzines autó is rendelkezik vele. A kettőstömegű lendkerék további információiért látogassa fel az alkatreszek.hu-t.

A kettőstömegű lendkerék cseréje egy rendkívül drága mulatság, még akkor is, ha egy olcsóbb darabot választunk, tehát ha elromlik a kettőstömegű lendkerék, akkor a kuplungcserével és a munkadíjjal együtt több százezer forintba is kerülhet. Ha a kettőstömegű lendkerék meghibásodik, az először észre sem vehető, esetleg leálláskor hallható kisebb koppanás, menet közben pedig néhány rezgés. A lendkereket megfelezték, és egy rezgéscsillapító, illetve rugózó elem került a két tömeg közé. Ez szorosan kapcsolódik az egyik oldalon a főtengelyhez, a kuplungtárcsához pedig a másik oldalon.

A két lendkerék így 60-60 fokkal, így összesen 120 fokkal képes elmozdulni, így pedig könnyen torzítja a motor torziós rezgéseit. Amennyiben többet szeretne megtudni a kettőstömegű lendkerékről, és annak áráról, bátran kattintson weboldalunkra az alkatreszek.hu-ra, és itt a teljes alkatrész kínálatunk is elérhető mindenki számára. Ha kérdéseket szeretne feltenni nekünk a kettőstömegű lendkerékről vagy más alkatrészünkről, nyugodtan vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal az info@kovacsautó.hu e-mail címen, vagy tárcsázhatja a +36 62 468 444 telefonszámot is, és mi felvesszük önnel a kapcsolatot és azonnali rendelkezésére állunk, valamint válaszolunk minden kedves érdeklődőnk által feltett kérdésekre.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük