Könnyű szerkezetű fa és alumínium vázas masszázságyak

Egy masszőr legfontosabb kelléke a masszázságy. Legtöbb esetben azok az emberek, melyek rászánják magukat, hogy részt vesznek egy pihentető, lazító masszázson elvárják, hogy maximális kényelemben legyen részük.

Masszázságy sokaságával várjuk kedves vendégeinket a www.masszazsoutlet.hu weboldalára kattintva. Kínálatunkban megtekintheti a 2 és 3 zónás fa illetve fémszerkezetű masszázságyainkat, melyek több színben is választhatóak. A kínálatunkban megtalálható színek a bordó, menta, mahagóni, narancs, kávé, fekete, és a bézs. A 2 és a 3 zónás ágyaink is teljes mértékben felszereltek és nagyon stílusosak, csak abban különböznek, hogy a 3 zónás ágyak nagyobb kényelmet biztosítanak a vendégeink részére, mivel 8 fokozatban állíthatóak. Az ágyak átlag méretei 70 cm széles és 192 cm hosszú, de ezek a méretek növelhetőek extra kar és fejtámlával. Ezzel a toldással 95 cm széles és 225 cm hosszúra növelhetjük az ágyunkat. Minden ágy teherbírása, attól függetlenül, hogy könnyű szerkezetű 250 kg. Ezek a modellek maximálisan megfelelnek olyan szolgáltatók részére, akik háznál végzik a szolgáltatást.

A weboldalunkra kattintva megtalálhatja a kiválasztott ágyhoz, teljes mértékben hozzáillő színű hengerpárnákat. Továbbá ne feledkezzen meg a higiéniai termékekről, melyek magába foglalják a törölközőket, lepedőket és a fertőtlenítőszereket is. A honlapunkon kínálunk még különböző nagyságú kiszerelésben illóolajokat és masszázskrémeket is. Amennyiben felkeltettük érdeklődést forduljon hozzánk bizalommal! Megtalálhat bennünket személyesen Budapesten a Pál Károly utca 18-as házszám alatt. Illetve érdeklődhet a + 36 30 38 66 334 telefonszámon vagy írhat az info@masszazsoutlet.hu e-mail címre.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük