Korutiorvosicentrum.hu – Arclifting hyaluronsavval

Az évek múlásával bizony mindannyian kénytelenek vagyunk nap, mint nap szembesülni azzal, hogy a bőrünk már korántsem olyan sima és fiatalos, mint egykor volt. Természetesen az, hogy kinél mikor jön el ez a kor, sok mindentől függ, de a két leginkább befolyásoló tényező talán mégis a genetika és az életmód.

Az arclifting hyaluronsavval tökéletes megoldás mindazok számára, akik szeretnék visszakapni fiatalos külsejüket, anélkül, hogy különösebben drasztikus lépéseket tennének. Ennek az innovatív technikának köszönhetően a páciensnek nem kell kés alá feküdnie, ha meg akar szépülni. A hyaluronsavas feltöltés lényege, hogy természetes anyagot fecskendeznek az arcbőrbe, így az illető arca ismét teltebb hatást kelt, bőre pedig újból feszes lesz. Ezzel a fájdalommentes kíméletes procedúrával eltüntethetjük a szem alatti karikákat és táskákat, teltebbé varázsolhatjuk a kissé beesett arcot, de akár az ajkak enyhe lefelé görbülését is korrigálhatjuk. A beavatkozásnak nem maradnak kellemetlen utóhatásai és nagyjából húsz perc alatt elvégezhető. Ha szerencsés géneket örököltünk a felmenőinktől és arra is odafigyeltünk, hogy mivel táplálkozunk, ráadásul még a mozgást sem hanyagoltuk el, akkor valószínűleg hosszú ideig nem lesz szükségünk szépészeti beavatkozásokra. A legtöbben azonban nem vagyunk ekkora mázlisták, hiszen, lássuk be, a hétköznapi rohanásban nem könnyű minden szabályt betartani, ráadásul önmagában véve a stressz sem tesz különösebben jót nekünk, vagy, ahogy mondani szokás, kifejezetten „árt a szépségünknek”.

Ha Ön is szeretné viszontlátni fiatalkori tükörképét, akkor keressen meg minket bátran, elérhetőek vagyunk a korutiorvosicentrum.hu weboldalon, ahol rengeteg információt talál szakembereink munkásságáról, valamint forradalmi módszereinkről is talál részletes leírásokat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük