Kötött ruha a Catwalker webáruházból!

A puhaságtól a rugalmasságig a kötött szövetek számos előnnyel rendelkeznek. A divat kedvelők szeretik a kötött ruhákat kényelmük és látványosságuk miatt. Ezek a szövetek sokféle ruházati stílus létrehozását is lehetővé teszik. A kötöttáru nagyfokú rugalmasságot biztosít a szekrénynek. Bővebben erről weboldalunkon olvashat.

A www.catwalker.hu weboldalon kötött ruhát rendelhet széles kínálatban, több száz darab között válogatva, tehát keressen fel minket bátran és tekintse meg szebbnél szebb kötött ruháinkat. Néhány kötés kiváló nedvszívó képességgel rendelkezik, különösen azok, amelyek növényi alapú anyagokból készültek. Például a pamut képes a saját súlyának akár 27-szeresét felvenni a vízben. A kötött szöveteket egyetlen vagy dupla fonalból hurkolják össze, és kis nyílásokat hoznak létre a kész anyagban. Ezek a nyílások zsebekként szolgálnak a levegő vagy a minimális vízmennyiség tárolására. Ez az egyedülálló tulajdonság melegebbé teszi a kötött anyagokat, mint más szöveteket, még akkor is, ha az anyag nedves. A kötött anyagokkal való varrás elsősorban kihívást jelentő folyamat, mert rengeteg nyújtásuk van, és a szélei feltekeredhetnek munka közben. A kötött anyagok rengeteg ruhadarab készítéséhez hasznos.

A szövetben használt anyagtól és a kötés méretétől függően a kötött szövetek könnyű gondozást jelentenek. A gondozási címke jelzi, hogy a szövet mosható-e mosógépben, de ez igaz a legtöbb pamutra, poliészterre és más kész ruházatra. Mosáskor használjon gyengéd ciklust és enyhe szappant. A gyapjúkötések nagyobb odafigyelést igényelnek, mivel kézmosást igényelnek meleg vízben folyékony szappannal, és laposan, levegőn száradnak, hogy elkerüljék a ruhadarab alakjának nyújtását. A legtöbb ember puhasága, melegsége és rugalmassága miatt választ kötött ruhát. Legyen szó kézzel készített, kötött pulóverről vagy géppel kötött pamut pólóról, ezek a ruhák nagyon kényelmesek. További részletekért keresse fel a catwalker.hu-t.