Lada alkatrészek

Nem is hinnénk, de a Lada alkatrészek megtalálhatóak a legtöbb magyar garázsban, hiszen a rendszerváltás előtt ez volt a leghíresebb és legelterjedtebb autómárka. A Lada autók őse az olasz Fiat124 volt, és ezekből évente félmillió darabot gyártott a Lada. Ezt a típust átvette az orosz autógyár, az Avto VAZ is, akik Zsiguli néven adták el ezeket a gyártmányokat.

Kiváló Lada alkatrészek hatalmas kínálata vár minden kedves vásárlót az alkatreszek.hu weboldalon, ráadásul itt folyamatos akciókkal várunk mindenkit. A Lada alkatrészek gyártása 1970-ben indult meg egy szovjet-olasz megállapodás után. Az autó maga is olasz fejlesztésű volt, ennek felépítéséhez pedig a Fiat 124-es modellt vették alapul. Ennek az autónak számos más változatát is legyártották, ráadásul volt egy terepjáró kiadása is, aminek Niva volt a neve. A Nivát már abban az orosz gyárban építették fel, ahol már 70 ezer munkás foglalkozott Lada alkatrészekkel. A Lada autók és alkatrészek jövője már csak attól függött, hogy vajon be tudnak-e robbanni nemzetközi szinten is.

Erre a berobbanásra csak nagyon hosszú idő után került sor, 2014-ben, amikor a Lada a Renault-Nissan társulás tulajdonába került. A világ 4. legnagyobb autógyártónak köszönhetően tehát a Ladának biztosan lesz jövője, és a Lada alkatrészek is mindig jelen lesznek a piacon. Amennyiben többet szeretne megtudni a Lada cégről és alkatrészekről, nem árthat felkeresni az alkatreszek.hu weboldalt, és itt a teljes kínálat is megtekinthető. Ha kérdéseket tenne fel nekünk valamelyik alkatrészről, akkor ezt is megteheti, csak annyi a dolga, hogy felveszi a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal az info@kovacsauto.hu e-mail címen, vagy tárcsázhatja a +36 62 468 444 telefonszámot is, és barátságos csapatunk igyekszik minden kedves érdeklődő kérdésére válaszolni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük