Maca készítmény a nemi egészség támogatása érdekében

A Maca Negra a férfiak és a nők esetében egyaránt támogatja a nemi egészséget, valamint a szellemi és fizikai teljesítményt is fokozza. Emellett az érzelmi állapotra is kedvező hatással van, valamint javítja a memóriát és az agyi kapacitásra is kedvező hatással van. Mindkét nem esetében kiváló választás a Maca Negra készítmény.

Maca egy olyan növényi cserje a dél-Amerikai Andokban, mely hosszú évezredeken keresztül az inkák szuperétele volt. A maca köztudottan hozzájárul az egészséges energiaszint megtartásához. A maca kizárólag Peruban terem és nagyon jól viseli a különféle extrém időjárási viszonyokat. A maca többek közt azért olyan különleges, mert nagy energiatartalékot tud tárolni gyökereiben. A maca sárga és vörös színben is kapható, de a legritkább és legjobb minőségű a fekete maca, vagyis a Maca Negra. A Maca Negra többek közt az egészséges együttléthez is hozzájárul. Kiemelkedő cink tartalommal rendelkezik, aminek mindkét nem nagy hasznát veszi. Férfiak esetében a cink hiány prosztatagyulladáshoz és a prosztata megnagyobbodáshoz vezethet. Viszont a megfelelő cinkbevitelnek hála a nemi funkciók megfelelő szinten maradnak.

A nők esetében is komoly szerepe van a Maca Negra által bevitt cinknek, ugyanis hozzájárul a női hormonok termeléséhez, valamint fenntartja a sárgatest működését és serkenti a progeszteron termelését. A megfelelő cink bevitel hiánya menstruáció előtti szindrómát idézhet elő, aminek eredménye ingerlékenység és fejfájás. A Maca Negra szedése által mindennek elejét lehet venni. Ezenkívül a Maca Negra tele van vitaminokkal és ásványi anyagokkal, így kiváló immunerősítő! Ha szeretne Maca Negra készítményt vásárolni, akkor azt javasoljuk, hogy látogasson el a tenmag.hu webáruházba, ahol bővebb információkat is talál!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük