Megbízható autószerviz szakértő, profi szerelőkkel

A legtöbb férfi nagy becsben tartja autóját és mindent megtenne, hogy az jó kezekbe kerüljön. Manapság nehéz olyan szervizt találni, ahol megbízható szerelők kezébe kerül az autó, ráadásul mindezt megfizethető áron. Ha egy ilyen helyre szeretné vinni gépjárművét, akkor válassza a Kovács Autó Szervizt!

Megbízható autószerviz a belvárosban – A Kovács Autó Szerviz munkatársai több évtizednyi szakmai múlttal rendelkeznek, így mondhatni nagyon ritka az olyan eset, amivel még ne találkoztak volna. A Kovács Autó Szerviz Szeged munkatársai által elvégzett munkára fél éves garancia jár. A szerviz rendkívül ügyfélbarát, ennek megfelelően „Hozom-viszem” szolgáltatást nyújtanak az ügyfeleknek, vagyis elmennek az autóért és a munka végeztével el is viszik Önnek azt, kamerával őrzött parkolóval rendelkeznek, illetve az ügyfelek klímatizált internetkávézóban várhatják meg a szerelés végét. A szervizben a megrendelt munka teljes állapotvizsgálattal jár, illetve telefonon vagy emailben történik az árajánlatadás. Abban az esetben, ha a szerviz munkatársait nagyobb munkával bízná meg, akkor ingyenes szolgáltatásként választhatja az ózonos klímatisztítást vagy az autómosást.

Az autószerelés minden fontos mozzanatáról tudni fog, hiszen fényképes dokumentációra is van lehetőség, mely elektronikus formában kerül tárolásra. Ha alkatrész beszerzésre van szükség, az sem jelent problémát, ugyanis minőségi alkatrészek széles kínálata található helyben raktáron. A Kovács Autószerviz Szeged egyedülálló Bosch Hotline szolgáltatással rendelkezik, vagyis bármilyen hibát rögtön le lehet kérdezni az autógyártónál. Ha Önnek is fontos autója, akkor azt javasoljuk, hogy válassza a Kovács Autószerviz Szeged szervizt! Bővebb információkat az alkatreszek.hu webáruházban talál!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük