Megbízható biztonsági ajtók a Bíbor háznál

Önnek is szüksége lenne egy strapabíró ajtóra, mely jól is néz ki, és a betörőket is távol tartja? Amennyiben a válasza igen, akkor Önnek egy biztonsági ajtóra van szüksége, amely már a megjelenésével is tekintélyt sugároz, és azt üzeni az illetéktelenül belépni kívánóknak, hogy jobb, ha távol maradnak, hiszen itt esélyük sincs átjutni.

Számos biztonsági ajtó vár Önre is a Bíbor ház kínálatában. Itt Ön is kedvére válogathat a különféle nagyszerű ajtók között. Amennyiben egy acélszerkezetű ajtót választ, akkor biztos lehet abban, hogy nagyon is megnehezíti majd a betörők dolgát. A mi ajtóinkat különben sem szokták igazán megpróbálni sem feltörni. Eddig összesen kétszer volt példa betörési kísérletre a Bíbor ház ajtói esetén, de még ezen alkalmakkor is sikertelenül. Biztonsági ajtókat készítünk kültérre és beltérre is. Ajtóinkra ezen felül választhatnak az ügyfelek burkolatot, festést, lakkozást vagy laminálást is, így abszolút a saját ízlésüknek megfelelő ajtót kaphatják meg, mely illeszkedni tud bármelyik otthonba, és biztonságossá is varázsolja azt. Az egyedi méretezéseknek köszönhetően pedig nincs olyan ajtó, amelyet ne tudnánk biztonsági nyílászáróra cserélni.

És, hogy hol szerezheti be ezt a nagyszerű ajtót? Nem máshol, mint a Bíbor házban, ahol akár egyedi ajtót készítenek el az Ön kívánságainak megfelelően. Amennyiben tehát Ön is eldöntötte, hogy biztonságossá varázsolja az otthonát, akkor mindenképpen válassza a Bíbor házat! Ehhez pedig látogasson el weboldalunkra, a biborhaz.hu-ra, és kérjen ingyenes ajánlatot! De elérhet minket a +36 70 884 3880-as, +36 1 780 2760-as és a +36 1 780 2765-ös telefonszámokon, valamint az info@biborhaz.hu e-mail címen is. Bemutatóüzletünket megtalálhatja Budapesten, a Reitter Ferenc utca 77. sz. alatt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük