Merülővibrátor kedvező árfekvésen

A beton cement, sóder és víz különböző arányban történő összekeverésének eredménye. Egy jó betonkeverő gyorsan összeállítja az elegyet, de akár kézzel is megkeverhető. Az eloszlatása azonban már igényel némi hozzáértést és tapasztalatot. Napjainkban már számos eszköz áll rendelkezésre, melyek hozzájárulnak a hatékony munkavégzéshez. Ilyen eszköz például a merülővibrátor.

Klikk ide, ha többet szeretne tudni a betonkeverés legfontosabb segédeszközéről, a bestrent.info.hu oldalról. A merülővibrátor nagyban hozzájárul a megfelelő minőségű beton elkészítéséhez, ugyanis alkalmazásával a beton bedolgozásakor megszűnnek az úgynevezett zárványok az üregekben. Így tömör betonfelület készülhet, melynek köszönhetően a szilárdsága is növekszik. Ez a típusú merülővibrátor 5,4 kg-os súlyával könnyen mozgatható, akár vállpánttal is használható, így még kényelmesebb az üzemeltetése.

A gyártók erős, ütésálló műanyag házba rejtették a 230V-tal működő, 2300W teljesítményű motort, hogy a szerkezet a lehető legellenállóbb közegben teljesítse a 18000 percenkénti fordulatszámot. Használata egyszerű, egy kapcsológombbal lehet ki,- és bekapcsolni a motort. A DINGO motorokhoz a TDX jellel ellátott fejek csatlakoztathatók. A bestrent.info.hu weboldalon a különböző merülővibrátorok között ez a típus is elérhető. A bérlők számára az oldalon megtalálhatók a termékek műszaki specifikációi is. Az eszközbérlés nem csupán azért hasznos lehetőség, mert a kívánt szerkezet mindig rendelkezésre áll, hanem azért is, mert a bérlőket sem a szervizelés problémája és költsége nem terheli, sem az eszköz tárolásának gondja. A bestrent.info.hu oldalról kiváló állapotban lévő gépek kölcsönözhetők, hogy a bérlők a legjobb minőségű munkát végezhessék. Kérdés esetén keressék a csapatot a kapcsolatfelvételi lehetőségek valamelyikén!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük