Minőségi etetőkocsi a boldog állatállományhoz!

A csirkék nagyszerű házi kedvencek, ha érti, hogyan kell gondoskodni róluk, és felismeri, hogy szükségük van mentális stimulációra és szeretetre. Az új kutatások még a csirkék intelligenciáját és empátiás képességét is feltárták, így elbűvölő választássá tette őket. A csirkék neveléséhez is szükség lehet minőségi etetőkocsira.

Etetőkocsi kedvezményes áron várja a gravetti.hu weboldalon, ezért kattintson ide és tudjon meg többet az etetőkocsik előnyeiről, valamint az árakról és a kiszállítási részletekről. A háztáji csirkékhez hasonlóan Önnek gondoskodnia kell arról, hogy a háztáji pulykái számára is megfelelő hely és elhelyezés álljon rendelkezésre, valamint ők is használhassák az etetőkocsikat. A pulykákat a tojásukért és a húsukért is tenyésztik. Ha pulykákat hús céljából tenyészt, általában ajánlott az örökölt pulykákat választani, mivel gyönyörű tollazatuk és csodálatos ízük van. Nem minden területen engednek meg kecskét, ezért mindig ellenőriznie kell, mielőtt hazavisz egyet (ahogyan ezt minden állat esetében meg kell tenni). Állítson fel egy kifutót, amely melegen tartja kecskéjét a zord időjárástól, és több szinttel rendelkezik (szeretnek ugrálni és mászni).

A szalmabálák, a piknikasztalok, az egyedi építésű platformok és a kábeltekercsek mind jó választást jelentenek. Győződjön meg arról, hogy a kerítés kecskebiztos, hogy a kiskecskéje ne kerüljön ki az udvarból, és ne kezdjen el a környéken kóborolni. Táplálkozási szükségleteik szempontjából fontos, hogy kecskéi hozzáférjenek a legelőhöz, vagy legalábbis szénabálákhoz, és etetőkocsira is szükségük van. A nyulak lehetnek benti házi kedvencek, de nevelhet nyulakat a hátsó udvarodban is. Veteményeskertbe különösen jók, mert trágyájuk olyan műtrágya, amely nem igényel előzetes komposztálást. Bővebb leírásért és minőségi etetőkocsi rendelésért keresse fel a gravetti.hu weboldalt.