Minőségi kék szőnyeg, ami a Te otthonodba is színt visz!

Miként választunk szőnyeget a lakásba? Ha megvan a helyiség, hogy hol szeretnél szőnyeget a talpad alá, akkor az első kiindulópontok között van a szín, ami alapján választunk. Annyit már biztosan tudunk, hogy élénk, vagy semleges, visszafogottabb színű szőnyeget szeretnénk a lakásba. Szerintem legyünk bátrak és az unalmas színek helyett használjunk vidámakat.

Egy szép kék szőnyeg például mindenhová illik, ha a megfelelő árnyalatban választod.

Ha már a kéknél tartunk, nézzük, mit kell tudni róla? Kiegyensúlyozó és nyugtató hatást kelt, az ég és a levegő szimbolikája. A békesség és a pihenés, a nyugalom színeként is emlegetjük. Otthonunk színei adják meg az alaphangulatot a lakásban. A kékről ne csak az erős, vagy a tipikus „babakék” jusson eszünkbe. A halvány kék és a pasztell árnyalatok is lehetnek elegánsak, például halvány púder színnel összepárosítva gyönyörű összhatást keltenek. A kék egy nagyon ízléses szín is lehet, ha odafigyelünk az arányokra és árnyalatokra. Bármelyik helyiségre gondolunk, a kék szőnyeg kellemes hatást kelt. A konyhában, a fürdőszobában, a gyerekszobában, a hálószobában, a folyosón és a lépcsőn is.

Szőnyeg
Szőnyeg

Ha a lakberendezésben ügyesen használjuk a kéket, akkor nagyon kedvező és elképesztő eredményt fogunk elérni. Saját lakásunkat, vagy közületi tereket, irodát, éttermet, stb elvarázsolhatunk a kékkel. Egy kék szőnyeg a jóga teremben tökéletesen ellazít és meditatív állapotba hozhat. Sokan sajnos a kéket egyes területeken negatív hatásúnak ismerik, de ha kicsit elgondolkodnánk, akkor rájönnénk, hogy közel sem igaz rá ez a jelző. A jól megválasztott kiegészítőkön van a hangsúly. Mi illik egy kék szőnyeg mellé a nappaliba? Árnyalatától függ, de a sárga szín tökéletes minden kék szőnyeghez. Gyönyörű mustársárga függöny, vagy mustársárga díszpárna fantasztikus összképet ad.

Nagyon szépen mutat a kék szőnyeg mellett a szürke tapéta, ami ezüstösen csillogó is lehet. Menjünk tovább és válasszunk arany színű tapétát. Zseniálisan gazdag és fényűző hatást fog kelteni. Barna bőr kanapé? Előtte egy nagyméretű kék szőnyeg? Tökéletes! Egy szép kék shaggy szőnyeg a hálószobában is kényeztető érzetet nyújt talpaidnak, ahol sokat vagy mezítláb.

Engedd el a fantáziád és tervezd meg álmaid otthonát! Miért ne álmodhatnád és valósíthatnád meg a tökéletes otthont? Egy otthont, ami pontosan az a hely, ahol jól kell érezned magad, ahol maximálisan feltöltődhetsz! Irány a legközelebbi lakástextil áruház, vagy a legjobb webáruház és szárnyaljon a képzelet!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük