Minőségi személy és vagyonőr tanfolyam

A személy, illetve vagyonőr tanfolyamok már akár 5%-os kedvezménnyel is elérhetőek, és lehet, hogy nem is kell messzire mennie ahhoz, hogy beiratkozzon egy ilyen képzésre, hiszen vannak tanfolyamaink Kaposváron, Egerben, Győrött, Békéscsabán, Budapesten, valamint Pécsett is. A képzés 4,5 hónapot vesz igénybe, a képzést pedig főleg szombati napon tartják.

Minőségi személy és vagyonőr tanfolyam elérhető a melyiksuli.hu weboldalon méghozzá igen jó áron, ezért ne hagyja ki ezt a soha vissza nem térő alkalmat, jelentkezzen vagyonőr tanfolyamunkra és garantáltan nem fogja megbánni. A vagyonőr legfőbb feladata, hogy őrizzen különböző létesítményeket, hogy kísérje a szállítmányokat, szolgálatot teljesítsen parkolási ellenőrként, valamint intézkedjen és elhárítsa a veszélyt valamilyen esemény alkalmával. A tanfolyamra csak 18 éven felüli személyek jelentkezhetnek, olyanok, akik cselekvőképesek, valamint állampolgárok valamilyen Európai Úniós országban. Az egyik képzés például október 7-én indul.

Ha még több információt és részletet szeretne megtudni a személy, illetve vagyonőr tanfolyamokról, akkor erre is van lehetősége, csak keresse fel weboldalunkat a melyiksuli.hu-t, mert itt megtalálható a teljes vagyonőr tanfolyam lista is az árakkal együtt, és elolvashatóak a tanfolyamok leírásai is. Amennyiben kérdéseket tenne fel nekünk a vagyonőri tanfolyamoktól vegye fel bátran a kapcsolatot segítőkész ügyfélszolgálatunkkal az ugyfelszolgalat@melyiksuli.hu e-mail címen, vagy töltsön ki egy űrlapot a Kapcsolat menüpont alatt amelyben megadhatja nekünk nevét, e-mail címét, valamint üzenetét is. Vagyonőri tanfolyamokat több városban is indítanak, ezért érdemes szétnézni az ajánlatok között. További leírást rólunk weboldalunkon olvashat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük