Mire jó a flottamenedzsment rendszer?

Több definíció is megfogalmazza, hogy valójában mit jelent a flottamenedzsment. Ám egyszerűen és érthetően, a legjobban úgy mondhatjuk el, hogy a járművekkel kapcsolatos adminisztrációs tevékenységek lebonyolítását foglalja magába.

Flottamenedzsment rendszer feladatai közé soroljuk, az adminisztrációt és a nyilvántartást, amely által felválthatjuk a papír alapú nyilvántartást számítógépes nyilvántartásra. Melyek mindig naprakész adatokat tartalmaznak. A rendszeres és naprakész feldolgozásnak köszönhetően, mindig pontos adattal tudunk szolgálni. Folyamatos összesítésnek köszönhetően, automatizáltan készíti el a beszámolókat. Továbbá segítséget nyújt a beruházási döntések meghozatalában, melyek vonatkozhatnak az új gépjárművek beszerzésére, illetve a telephelyek működésének a vizsgálatára is. Leginkább olyan helyeken ajánlott az alkalmazásuk, ahol minimum 5-10 járművel rendelkeznek.

Ám mindenhol ajánlott, ahol a gépjárműpark nagysága indokolja a gépesített adatfeldolgozást, mint pl. szállító és szállítmányozó vállaltoknál, autókölcsönzőknél, logisztikai szolgáltatóknál, akik saját gépparkkal rendelkeznek, illetve taxi és közlekedési társaságoknál. Kifejezetten ajánlott olyan társaságok részére, ahol a napi teendő, amely a járművekkel kapcsolatos meghaladja a 30 percet. Számos előnnyel rendelkezik a flottamenedzsment alkalmazása, melyek közzé soroljuk, hogy a rendszer egyes elemei könnyedén összehasonlíthatóak, a szükséges számításokat automatikusan végrehajtja, előre jelzi az elvégzendő feladatokat, bérelszámolás, stb. Amennyiben felkeltettük az érdeklődést, akkor kattintson a www.tell.hu weboldalára. További elérhetőségeink a +36 52 530 130-as telefonszámon.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük