Páncélszekrényről bővebben

A páncélszekrény hallatán leginkább az értékek védelme jut eszünkbe és alapvetően nem is tévedünk nagyot. A páncélszekrény ugyanis az egyik legmagasabb védelmi szintet garantálja tulajdonosa számára.

Páncélszekrényről sokaknak monstrum nagy védelmi eszközök jutnak eszükbe. Alapvetően nagyot nem tévednek, azonban a méret tekintetében elég nagy különbségek léteznek. A tapasztalatok azt mutatják, hogy sokan összetévesztik a védelmi funkcióval rendelkező eszközöket. A páncélszekrényt gyakran széfként is emlegetik, akár különféle szakoldalak is. Hatalmas hiba, ugyanis a kettő közel sem ugyanaz. A széfek szimpla, egyszerű vagy duplafalú lemezszekrények, amik egy vagy kettő, de előfordulhat, hogy három irányba záródó zárszerkezettel rendelkeznek. Fontos, hogy 500 kg lefeszítő erőnek ellenálló módon kell a rögzítését megoldani. A páncélszekrény jóval robusztusabb, masszívabb értéktároló mely betonnal és a gyártók által titkolt speciális anyaggal megerősített, duplafalú értékvédő. Három, de inkább négy irányba záródó zárszerkezettel rendelkezik. A páncélszekrényeket épületszerkezeti tartóelemhez kell rögzíteni 1000 kg lefeszítő erőnek ellenálló módon.

Fontos letisztázni, hogy mennyi értéket szeretnénk a páncélszekrényben tárolni, mivel ennek alapján tudjuk majd kiválasztani a méretet. Általában a vásárlást követően megszaporodik az értékek száma, amiket a páncélszekrényben szeretnénk tárolni, ezért érdemes eggyel nagyobb méretet választani, mint a megtippelt méret. Nagyon nem mindegy, hogy beérjük egy kisebb páncélszekrénnyel vagy egy igazán nagyot szeretnénk, ugyanis utóbbi esetben akár egy statikus segítségére is szükségünk lehet. Bővebb információkat a banktechsafe.hu webáruházban találhat!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük