Pszichológus – iskolaválasztás, óvodaválasztás tanácsadás

Mindenki nehezen nyílik meg egy idegennek, éppen ezért a terápia első három alkalmán csupán ismerkedünk, hogy később könnyebb legyen haladni a kezeléssel. Mint ahogy minden pszichológust, engem is köt a titoktartás, tehát titkai nem fognak napvilágra kerülni.

További információért forduljon hozzám a bajnainora.hu weboldalon és itt mindent megtudhat majd a pszichológusi szolgáltatásokról, megtalálhatja a teljes szolgáltatás listát, valamint az árakat is. Ha engem választ, akkor az első találkozásra semmit sem kell magával hoznia, de ha van valami, amit szeretne magával hozni a terápia kedvéért, akkor ezt nyugodtan megteheti majd. Minden ülés 50 percig tart, és ezalatt az 50 perc alatt felismerem és együtt kezelem majd a pácienssel a felmerülő problémákat. A terápiás ülések heti rendszerességgel zajlanak majd egy előre megbeszélt időpontban, hiszen a rendszeresség nagyon fontos annak érdekében, hogy a terápia valóban hatásos és hatékony lehessen. Közös megegyezéssel természetesen sűrűbbek és ritkábbak is lehetnek majd az ülések.

Kérdések felmerülése esetén forduljon bátran hozzám a +36 30 299 1144 telefonszámot tárcsázva, vagy küldjön e-mailt az info@bajnainora.hu e-mail címre, és itt minden kérdésére választ kap majd a terápiával, a tanácsadással, vagy éppen az árakkal kapcsolatos, de felteheti kérdéseit a Kapcsolat menüpont alatti űrlapon is, csak adja meg nevét, e-mail címét valamint telefonszámát. Amennyiben bővebb leírást szeretne olvasni a nevelési tanácsadásról, a kapcsolati tanácsadásról, a pályaválasztási tanácsadásról, a stresszekezlésről és a konfliktuskezelésről, mindenképpen keresse fel a banainora.hu weboldalt és itt mindent megtudhat majd, ráadásul megtalálhatja a leggyakrabban feltett kérdéseket is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük